Χρονόμετρο

  Δήμος Νέστου – Β. Τσομπανόπουλος: “Γυρνάμε σελίδα”

  Δημοσιεύτηκε στις

  Περιχαρής και ανακουφισμένος για το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής, που τον φέρνει μετά από μια πολυετή προσπάθεια στον δημαρχιακό θώκο του δήμου Νέστου, ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος με δηλώσεις του στο «Χ» ανέφερε αρχικά ότι «ήταν μια πολύ μεγάλη και καθαρή νίκη. Ο κόσμος μας πίστεψε και απέδειξε ότι δεν ήθελε τη συγκεκριμένη διοίκηση και την αλαζονεία της και μας επέτρεψε να γυρίσουμε μαζί σελίδα. Αυτό που είπαμε από την πρώτη στιγμή, είναι ότι από σήμερα είμαστε για όλους τους πολίτες και όχι για ημέτερους. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί για να αλλάξουμε τον δήμο Νέστου».

  Ερωτηθείς για το αν ο Περικλής Αμπεριάδης έχει θέση στο διοικητικό σχήμα, ο κ. Τσομπανόπουλος απάντησε: «Εγώ χέρι φιλίας έχω απλώσει και το κάνω με όλους τους δημοτικούς συμβούλους. Το ίδιο κάνω και με τον κ. Αμπεριάδη. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, αν θέλουμε το καλό του τόπου μας».

  Όσο για το αν ήταν αισιόδοξος για ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου, σημείωσε: «Από την πρώτη Κυριακή πίστεψα ότι με το που πάμε δεύτερο γύρο, θα είμαστε εμείς οι νικητές. Ήταν θέμα χρόνου να το επικυρώσουμε».

   

  Μιχαηλίδης: «Ουσιαστική κριτική και έλεγχος»

  Ο ηττημένος του β’ γύρου στον δήμο Νέστου, ο απερχόμενος δήμαρχος, Σάββας Μιχαηλίδης, μια μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, που του έβαλε «στοπ» για μια τρίτη θητεία, μιλώντας στο «Χ» εμφανίστηκε πεισμωμένος και υπογράμμισε ότι αυτός και οι σύμβουλοι που εκλέγονται με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή» θα είναι στις επάλξεις ασκώντας ουσιαστική αντιπολίτευση. «Για εμάς το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αυτό του πρώτου γύρου. Αυτό της δεύτερης Κυριακής είναι το άθροισμα δύο δυνάμεων. Αν δε συναινούσε ο κ. Αμπεριάδης, ο κ. Τσομπανόπουλος δε θα έβγαινε νικητής από δεύτερος την πρώτη Κυριακή. Περίμενα κάτι τέτοιο, άλλωστε εσείς είχατε δημοσιεύσει κάτι σχετικό στο φύλλο της περασμένης Πέμπτης, κάτι που φάνηκε και με το ανακοινωθέν τους επί των προγραμματικών θέσεων. Εμείς αφήνουμε μια πολύ μεγάλη παρακαταθήκη, με πολλά και μεγάλα έργα, που είναι υπό εξέλιξη. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τη διοίκηση. Από κει και πέρα, έχουμε θητεύσει στην αντιπολίτευση και θα είμαστε εκεί για να κάνουμε ουσιαστική κριτική και έλεγχο».

   

  Δημήτρης Μπουντάς

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.