Χρονόμετρο

  Βράβευση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και του Φεστιβάλ Φιλίππων, Θοδωρή Γκόνη

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή παράσταση “Πέρσες” του Αισχύλου στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων, βράβευσε τον στιχουργό, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Θοδωρή Γκόνη, για τη συνολική του προσφορά στα πολιτιστικά πράγματα της περιοχής μας, με αφορμή την ολοκλήρωση της πολυετούς θητείας του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Φιλίππων και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.

  Ο Δήμαρχος Καβάλας, αφού πρόσφερε δύο αναμνηστικά δώρα στον κ. Γκόνη, τα οποία απεικονίζουν την πόλη της Καβάλας και το έργο που παρουσίασε στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων το 2008 (Οψόμεθα εις Φιλίππους), σημείωσε πως “η συνεισφορά του στην αναβάθμιση του Φεστιβάλ Φιλίππων και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας ήταν πολύ σημαντική, καθώς, πέρα όλων των άλλων, κατάφερε να προσθέσει νέα στοιχεία στους θεσμούς που υπηρέτησε και να αναδείξει τόσο την ιστορία του τόπου μας, όσο και διάφορα σημεία της πόλης που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον”.

  Ο κ. Γκόνης ευχαρίστησε όλους τους Δημάρχους με τους οποίους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του, τους θεατές του Φεστιβάλ Φιλίππων για τη διαχρονική τους στήριξη, τους συνεργάτες του, όλους τους συντελεστές των παραστάσεων που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το θεατρόφιλο κοινό και τον κ. Μουριάδη για την ευγενική, όπως την χαρακτήρισε, χειρονομία του, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στο Φεστιβάλ Φιλίππων και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας “να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις τους”.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.