Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Βραβεύονται Τζανετής, Μαγκαφίνης, Μπασδάνης, Σαρανταδέκας και Τσιμτσιρής στα τουρνουά σε Λιμένα και Ακαδημία ΠΑΟΚ Mundialito

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την Κυριακή 15 Απριλίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας διοργανώνει τέσσερα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, με τα δύο εξ’ αυτών να διεξάγονται σε συνεργασία με την Ακαδημία ΠΑΟΚ Mundialito, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου, οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή των Αμισιανών.

  Τα υπόλοιπα δύο τουρνουά διεξάγονται στο γήπεδο του Λιμένα Θάσου, σε συνεργασία με το Θεαγένη Θάσου.

  ΕΠΣ Καβάλας και Ακαδημία ΠΑΟΚ Mundialito θα φιλοξενήσουν ομάδες δύο κατηγοριών, που θα αποτελούνται από ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-10) και (Κ-12).

  Την Ένωση θα εκπροσωπήσει στην εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Παρασκευάς, με άλλα μέλη της διοίκησης. Μετά το τέλος του τουρνουά θα τιμηθούν δύο σπουδαίοι συντελεστές του τοπικού μας ποδοσφαίρου, που προσέφεραν πολλά στο άθλημα.

  Πρόκειται για τον προπονητή ποδοσφαίρου, Δημήτρη Μαγκαφίνη, ο οποίος έχει καταγράψει μία σπουδαία προπονητική διαδρομή σε ελληνικούς συλλόγους εθνικών κατηγοριών, αφήνοντας στους συνεχιστές του σπουδαίο προπονητικό έργο και τον Παναγιώτη Μπασδάνη, τον άνθρωπο που μεγαλούργησε στο χώρο των Ακαδημιών, επιτελώντας ένα σπουδαίο παραγοντικό έργο.

  Από τις ομάδες του κ. Μπασδάνη ξεπήδησαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων αγωνίζονται μέχρι σήμερα σε πολλούς συλλόγους, ενώ άλλοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο από τη θέση του προπονητή, του διαιτητή, του παράγοντα σωματείου κλπ. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που έγραψαν με φωτεινά γράμματα το όνομα τους στο τοπικό ποδόσφαιρο.

  Η Ακαδημία ΠΑΟΚ Mundialito ετοιμάζει, βέβαια, μία ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση, ένα τουρνουά τον Ιούνιο και σε αυτό θα λάβουν μέρος πολλές ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ομάδες που συμμετέχουν στα εθνικά μας πρωταθλήματα.

   

  Τουρνουά με βραβεύσεις και στη Θάσο

  Εκτός από τα τουρνουά στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Mundialito, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής έχει σχεδιάσει, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Θεαγένη το ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Θάσου, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί κι αυτό την Κυριακή 15 Απριλίου, στο Λιμένα. Στο τουρνουά αυτό θα λάβουν μέρος πολλές ομάδες που συγκροτούνται από ποδοσφαιριστές των κατηγοριών (Κ-9) και (Κ-11).

  Η γιορτή αυτή του ποδοσφαίρου θα συνδυαστεί, παράλληλα, και με την παρουσία τριών σπουδαίων Θάσιων ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα τιμήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και οι οποίοι διακρίθηκαν τόσο για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, όσο και για το ήθος τους ως άνθρωποι στην κοινωνία.

  Πρόκειται για τους Θέμη Τζανετή, που μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου, Γιάννη Σαρανταδέκα, ο οποίος βγήκε από τα «σπλάχνα» του Α.Ο. Καβάλα υπό τις οδηγίες του αείμνηστου προπονητή Μήτσου Τσάκαλου και εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα με το Καραβάκι, παίζοντας για αρκετά χρόνια στην ανδρική ομάδα και Αντώνη Τσιμτσιρή, ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Καβάλας και εν συνεχεία του Α.Ο. Καβάλα, αλλά δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός του στέρησε τη δυνατότητα να διαγράψει μια σπουδαία καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή.

  Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενθύμιο για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά της Θάσου.

  Την Ένωση θα εκπροσωπήσουν στο τουρνουά όλα σχεδόν τα μέλη της διοίκησης με τον πρόεδρο της, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.