Χρονόμετρο

  Βρασίδας Ν. Περάμου: Νέος προπονητής ο Παύλος Προβατίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στον Βρασίδα Ν. Περάμου ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στην παρούσα διοίκηση και τις επόμενες μέρες θα μοιραστούν οι αρμοδιότητες. Πρωταρχικός ωστόσο στόχος των διοικούντων ήταν να καλύψουν το κενό του Κώστα Τερζανίδη και αυτό έγινε πριν από λίγο με την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με τον Παύλο Προβατίδη.

  Ο έμπειρος τεχνικός ήταν στο τιμόνι του Αετού  Οφρυνίου και του Ορφέα Ελευθερούπολης και αναλαμβάνει νωρίς-νωρίς τα ηνία του Βρασίδα ενόψει της νέας χρονιάς στην Α΄ κατηγορία.

  Η νέα διοίκηση

  Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν, μέσω της σελίδας του Βρασίδα, τα εξής: «Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας πως σήμερα 7/6/2020 στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση που είχε γνωστοποιηθεί την Δευτέρα 1/7 προκειμένου να εκλεγεί νέο ΔΣ που θα τρέξει την εναρμόνιση του σωματείου με τον νέο αθλητικό νόμο αλλά και όλες τις διαδικασίες που προϋποθέτει η υποχρεωτική εγγραφή μας στο γενικό μητρώο των ερασιτεχνικών σωματείων που μέχρι στιγμής έχει οριστεί παρά τις ενστάσεις όλων των ενώσεων για το γραφειοκρατικό βάρος που απαιτεί η 30η Ιουνίου!

  Παρουσία λοιπόν δικαστικής αντιπροσώπου εκλέχτηκε νόμιμα το νέο ΔΣ και η Εξελεγκτική Επιτροπή που αποτελείται από τους:

  -Γιαννάκη Μαρία, Ιωάννου Άκης, Καλογιαννάκης Παναγιώτης, Λυμπέρης Στράτος, Μήτρου Τάσος, Μπιλμπιλης Βασίλης, Ντερέ Φωφώ, Παπαζίδης Σωκράτης, Ρουμελιώτου Άννα, Αντωνόπουλος Δημήτριος, Μυστρίδης Αλέξανδρος, Λαμπρινίδης Γιάννης, Αντωνόπουλος Γεώργιος.

  Εκτός από τους προαναφερθέντες παρόντες και έτοιμοι να τρέξουμε όλοι μαζί τον Βρασίδα μας δηλώνουν και οι: Γιακωβίδης Σωτήρης, Δόμβρος Κυριάκος, Ορφανίδης Τάσος, Σταυρίδης Δημήτρης, Γουδής Κώστας, Αντωνόπουλος Δημήτριος!

  Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση που θα αφορά στην κατανομή των θέσεων και αρμοδιοτήτων στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

  Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στη σημερινή διαδικασία. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!!!»


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.