Χρονόμετρο

  Τάκης Εμμανουηλίδης και Ανδρέας Λοβέρδος στην Βουλή: Το σεξ, ο έρωτας, ο επιβήτορας και η Παιδεία

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με αναφορές στον έρωτα και στο σεξ μίλησε για την Παιδεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης ο οποίος μάλιστα διέκοψε την ομιλία του στη Βουλή για να επιτεθεί στον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο.

   

  Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Εμμανουηλίδης μιλώντας από το βήμα της Βουλής επί του Ν/Σ για την Παιδεία είπε πως «Η αριστερά με την παιδεία και την αριστεία έχει σχέση ερωτική».

   

  Στο σημείο εκείνο, από το έδρανό του, ψέλισε κάτι ο κ. Λοβέρδος, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «Κάποιοι άλλοι είχαν σχέση σεξουαλική με την παιδεία με τη λογική του επιβήτορα!».

   

   

   

  Πηγή: Η απίστευτη ομιλία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: Το σεξ, ο έρωτας, ο επιβήτορας και η Παιδεία | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/206168/i-apisteyti-omilia-voyleyti-toy-syriza-sti-voyli-sex-o-erotas-o-epivitoras-kai-i-paideia#ixzz3ZwjN2x6h


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.