Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ: «Η νέα κυβέρνηση πρέπει να στηριχτεί από όλο τον ελληνικό λαό»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Κοινή συνέντευξη των τριών βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – «Τέλος σε δήμους εκτρώματα», είπε ο Ηλ. Ιωαννίδης, προαναγγέλλοντας αλλαγές στον καλλικρατικό νόμο – Αναφορές σε E.L.F.E., Τ.Α.Ρ., L.N.G.

   

   

  Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη Τύπου έδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής (13/2) οι τρεις νεοεκλεγέντες βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Ηλίας Ιωαννίδης και Αλεξάνδρα Τσανάκα, εξηγώντας τον τρόπο λειτουργίας τους κατά την άσκηση του κοινοβουλευτικού έργου, προεξοφλώντας αλλαγές σε σχέση με τον παλιό τρόπο λειτουργίας των τοπικών βουλευτών. «Είμαστε στο εμείς. Στη συνείδησή μας έχουμε καταδικάσει το εγώ», είπε με στόμφο ο Ηλ. Ιωαννίδης.

  Ευρεία αναφορά έγινε στα τοπικά ζητήματα που και δη σε όσα απασχολούν τη λιπασματοβιομηχανία E.L.F.E. και την πρόσφατη συνάντηση που είχαν με τα διευθυντικά στελέχη Γιάννη Τσάρα και Διονύση Μπεχράκη, όπως και στα θέματα της αλλαγής όδευσης του Τ.Α.Ρ., αλλά και στο L.N.G.

   

  «Να φέρουμε πίσω στη χώρα την αξιοπρέπεια»

  «Ζούμε ιστορικές στιγμές. Η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας πρέπει να στηριχτεί από όλον τον ελληνικό λαό», ανέφερε η Αλ. Τσανάκα, «ώστε να φέρουμε πίσω την αξιοπρέπεια στη χώρα. Η κυβέρνηση δεν είναι κάποιων λίγων, αλλά όλης της Ελλάδας» και κάλεσε σε μαζική παρουσία στη νέα συγκέντρωση, που θα γίνει την Κυριακή, στις 16.00, στην Πλατεία Καπνεργάτη.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.