Χρονόμετρο

  ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: «Ανοίγει» το Σουηδικό Σπίτι για το βιβλίο “Γάβρα”

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

   

  – Η ιστορία ενός ελληνικού χωριού και των κατοίκων του.

   

   

  Ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και το Σουηδικό Σπίτι Καβάλας, παράρτημα του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου των Gunnar Olofsson και Thomas Thomell, από τις εκδόσεις “Θεμέλιο”, με τίτλο: “Γάβρα” – Η ιστορία ενός ελληνικού χωριού και των κατοίκων του.

   

  Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Σωτήρης Βαλντέν, διδάσκων στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών, ο Κοσμάς Χαρπαντίδης,  δικηγόρος – λογοτέχνη και οι ίδιοι οι συγγραφείς.

   

  Αποσπάσματα από το βιβλίο θα αναγνώσει ο ηθοποιός, Κώστας Καστανάς.

   

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, στις 18:00, στον υπαίθριο χώρο του Σουηδικού Σπιτιού (Αιμιλιανού 13). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, Βασίλης Λωλίδης.

   

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τη διασφάλιση της προστασίας της Δημόσιας Υγείας λόγω του covid-19, για τη συμμετοχή στην εκδήλωση απαραίτητη είναι η προεγγραφή στο τηλέφωνο 2513500401 (ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης). Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα Υγειονομικά Πρωτόκολλα (η χρήση μάσκας απαραίτητη).

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.