Χρονόμετρο

  Χωρίς εκπρόσωπο το Επιμελητήριο στο Δ.Σ. του ΒΙΟ.ΠΑ.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Αντίδραση από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, μετά τη δικαστική περιπέτεια του Αγγ. Τσατσούλη, ο οποίος μειοψήφησε, ζητώντας εκπροσώπηση

  Στην αντεπίθεση βγήκε το Επιμελητήριο Καβάλας για την υπόθεσή του ΒΙΟ.ΠΑ., με αφορμή τον ορισμό εκπροσώπου του στο διοικητικού συμβούλιο του Βιοτεχνικού Πάρκου, καθώς αποφασίστηκε τελικά να μην οριστεί αντικαταστάτης για τον παραιτηθέντα Άγγελο Τσατσούλη.

  Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε το τακτικό Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, στο οποίο διατυπώθηκαν πολλές και διαφορετικές φωνές, για το ποια στάση θα έπρεπε να κρατήσει αυτό, σχετικά με την εκπροσώπησή του στο Δ.Σ. του ΒΙΟΠΑ, λόγω παραίτησης του κ. Τσατσούλη, μετά την κλήση του από τον εισαγγελέα για εξηγήσεις για το διάστημα που βρισκόταν στο συμβούλιο του ΒΙΟ.ΠΑ.

  Οι περισσότεροι εκ των συμβούλων τόνισαν ότι δε θα ήθελαν να συμμετέχουν σε ένα Δ.Σ., στο οποίο οι εταίροι εμφανίζονται αναξιόπιστοι, σημειώνοντας ότι το Επιμελητήριο και οι εκπρόσωποί του μπήκαν μπροστά με διάθεση να προσφέρουν και με δικές τους παρεμβάσεις έφτασε το έργο στα σημερινά επίπεδα και όχι οι ενέργειες των πολιτικών προσώπων.

   

   

  Μάλιστα, όπως επισημάνθηκε σχεδόν από όλους, κανένας δε θα ήθελε να αντικαταστήσει τον Αγγ. Τσατσούλη, αφού ξαφνικά

  θα μπορούσε να βρεθεί κατηγορούμενος από τους κακούς χειρισμούς των πολιτικών προσώπων που συμμετέχουν στο Δ.Σ. και τα οποία παίζουν πολιτικά παιχνίδια από περίοδο σε περίοδο και κατά το πώς τους βολεύει.

  Ακούστηκαν επιχειρήματα του τύπου ότι εφόσον είναι… βάλτος η περιοχή του ΒΙΟ.ΠΑ., τότε πως δόθηκαν μέχρι σήμερα δύο πολεοδομικές άδειες σε επιχειρηματίες να μεταστεγάσουν τις επιχειρήσεις τους, γιατί αποφασίστηκε να γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ή γιατί εγκρίθηκε το ποσό των 300.000,00€, το οποίο διατέθηκε από την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καβάλας για την εξυγίανση και την επιχωμάτωση των βιοτεχνικών οικοπέδων;

  Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτός που μειοψήφησε, ήταν ο πρόεδρος Άγγελος Τσατσούλης, ο οποίος ζήτησε από τους συναδέλφους του να υπάρξει τελικά εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στο Δ.Σ. του ΒΙΟ.ΠΑ., κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.
  Με την ενέργεια τους αυτή, τα μέλη του Επιμελητηρίου επισημαίνουν ότι γυρίζουν την πλάτη στον πολιτικό κόσμο που συμμετείχε και συμμετέχει στη διοίκηση του ΒΙΟ.ΠΑ. και όχι στο ίδιο το έργο, το οποίο συνεχίζουν να θεωρούν αναπτυξιακό για την περιοχή.

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.