Χρονόμετρο

  Μπλεγμένος και σε άλλες υποθέσεις κακοποίησης ο πα-τέρας από τη Θάσο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο 44χρονος με καταγωγή από τη Θάσο κατηγορείται κακοποιούσε σεξουαλικά την μόλις οκτώ χρονών τότε ανήλικη κόρη του και άσκουσε ενδοοικογενειακή βία

   

  Έναν 44χρονο άντρα συνέλαβαν  στην πλατεία Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα του ανακριτή Καβάλας με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανήλικης κατ’ εξακολούθηση, άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίηση. ¨Οπως φαίνεται από την ανάκριση το ίδιο πρόσωπο εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις κακοποίησης ανηλίκων!!!   Ο 44χρονος με καταγωγή από τη Θάσο κατηγορείται ότι  πριν από τρία χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά την μόλις οκτώ χρονών τότε ανήλικη κόρη του και άσκουσε ενδοοικογενειακή βία σε βάρος τη συζύγου του αλλά και της κόρη του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο συλληφθής που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη εγκατέλειψε την οικογένειά του στη Θάσο πριν από ένα χρόνο.

   

  Η υπόθεση της κακοποίησης αποκαλύφθηκε μετά τις καταγγελίες της 12χρονης σήμερα κόρης του δράστη στην αστυνομία και τη μήνυση που άσκησε σε βάρος του η σύζυγός του.   Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη κατά σειρά υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου που συνταράζει την μικρή κοινωνία του νησιού της Θάσου. Στην προηγούμενη υπόθεση η 13χρονη κοπέλα είχε καταγγείλει το βιασμός της από τέσσερεις άντρες  κατοίκους του νησιού.   Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τέσσερεις κατηγορούμενοι  εμπλέκονταν σε πάρτι οργίων με θύμα την ανήλικη κοπέλα από τον οικισμό Καλύβια Λιμεναρίων Θάσου, η οποία φέρεται ν’ αποπλανήθηκε σε απομονωμένη περιοχή του νησιού παρά το γεγονός ότι η κοπέλα άλλαξε πολλές φόρες την αρχική κατάθεσή της. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο ένας εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων είναι σύζυγος της αδελφής του θύματος και φαίνεται πως ήταν αυτός που μετέφερε το ανήλικο κορίτσι.

   

  Η όλη υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της μητέρας ότι η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία του βιασμού.     Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την ανακρίτρια εδώ και ένα χρόνο διεξάγεται έρευνα στο πλαίσιο της οποίας έχουν καταθέσει πολίτες και επικεφαλείς φορέων του νησιού σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά και για άλλα περιστατικά κακοποίησης ανηλίκων που σχετίζονται και με άλλες οικογένειες, με συνέπεια να σκιαγραφείται μια φρικτή κατάσταση στο νησί καθώς εμπλέκονται πολλά παιδιά στην ίδια ιστορία. Τέλος ο κατηγορούμενος θα είναι στην Καβάλα την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί!!!           foto:iefimerida.gr


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.