Χρονόμετρο

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: Οι υπηρεσιακοί παράγοντες πίεζαν για αγορά αλατιού και τους έλεγαν ότι δεν χρειάζεται!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μπορεί η δημοτική αρχή να είναι ανύπαρκτη, αλλά τουλάχιστον οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας ακόμη λειτουργούν, γιατί κάποιοι υπάλληλοι πονάνε την πόλη και βλέπουν αυτά που δεν μπορεί να δει η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

   

  Από το περασμένο καλοκαίρι οι υπηρεσιακοί παράγοντες πίεζαν για αγορά αλατιού, για να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του 2017, τέτοιες ημέρες ήταν όπου για μια εβδομάδα, οι δρόμο της Καβάλας είχαν γίνει παγοδρόμιο. Η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι δεν υπάρχει θέμα. Πριν λίγες ημέρες με τα πρώτα μηνύματα για τις επερχόμενες καταιγίδες, επανήλθαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες, πιέζονταν για αγορά αλατιού. Και πάλι η απάντηση ήταν ότι αυτό που έχει περισσέψει από πέρσι αρκεί για τις φετινές ανάγκες.

   

  Σχεδόν όλο το αλάτι όμως ξοδεύτηκε με το πρώτο κύμα κακοκαιρίας και το λίγο που έμεινε, δεν έφτασε παρά για να φορτωθούν μόνο δύο αλατιέρες. Γι’ αυτό σήμερα για ώρες παρέλυσε όλη η Καβάλα και οι καβαλιώτες ξεπάγωσαν για ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα τους.

   

  Μετά την αδιαφορίας που επέδειξε η κ. Τσανάκα στα μηνύματα, για την φθορά της γέφυρας στο κάτω νοσοκομείο, η οποία πριν δύο μήνες κατέρρευσε, όχι από το βάρφος του φορτηγό, μόνο, αλλά κύρια από την αδυναμία της να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης. Σήμερα φάνηκε ότι η δημοτική αρχή της κ. Τσανάκα, δεν είναι σε θέση να φροντίσει, ούτε για την λειτουργικότητα της πόλης, ούτε για την ασφάλεια των καβαλιωτών. Υπάρχει θέμα αδυναμίας αντίληψης της κρισιμότητας μιας κατάστασης.

   

  Αν θέλει να μας διαψεύσει, περιμένουμε να ανακοινώσει η κ. Τσανάκα, πότε έγινε η τελευταία παραγγελία αλατιού από το Δήμο Καβάλας και την 1η Δεκεμβρίου τι ποσότητες υπήρχαν στις αποθήκες.

   

  Θεόδωρος Αν. Σπανέλης


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.