Χρονόμετρο

  ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ: «Ευκαιρία για φρεσκάρισμα γνώσεων»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Βασίλης Κυριακούδης, πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, μας μίλησε για την εμπειρία του εν μέσω κορωνοϊού. Δουλεύει, όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες, και παράλληλα προσπαθεί να ξεκουραστεί. Προτρέπει τους ποδοσφαιρόφιλους να φρεσκάρουν τις  γνώσεις τους και μέσω της νέας προσπάθειας που ξεκίνησε η Ένωση μας.

  Ημέρες καραντίνας:  «Όπως όλοι έτσι κι εγώ προσπαθώ να ξεπεράσω και να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Λίγο δουλειά, μιας και μας το επιτρέπουν, ελάχιστο περπάτημα, ιδιαίτερη ξεκούραση και χαλάρωση από  τις διαιτητικές υποχρεώσεις. Παράλληλα αρκετό διάβασμα».

  Πρόταση προς όλους: «Στους φίλους που είναι ποδοσφαιρόφιλοι  θα τους έλεγα να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους μέσα από αυτά που σαν Επιτροπή Διαιτησίας επιμεληθήκαμε. Είναι μια προσπάθεια δική μου, του Γιώργου Μπέη, του γραμματέα της Ένωσης, του Αχιλλέα που μας παρείχε την γραμματειακή υποστήριξη, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλη Παπαδόπουλο. Μια προσπάθεια που αξίζει να αγκαλιαστεί από όλους».


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.