Χρονόμετρο

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΔΗ: Αποχώρησε η Χρυσούλα Βακιρτζή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με υπονοούμενα για «εκπτώσεις» που δεν αποδέχεται, προχώρησε σε δήλωση αποχώρησης η Χρυσούλα Βακιρτζή, από τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη. Συγκεκριμένα με ένα σύντομο κείμενο, αναρτημένο στο προφίλ της ιδίας και του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη, στο FB, η κ . Βακιρτζής προχώρησε σε δημόσια δήλωση, σημειώνοντας ότι «Καλημέρα κύριε Μουριάδη

  Καταρχήν, εύχομαι το καλύτερο για το συνδυασμό σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

  Αποφασίζω, κατόπιν ώριμου σκέψης, να αποσύρω τη φετινή μου υποψηφιότητα από δημοτικός σύμβουλος Προς το παρόν, η αγάπη μου για τα κοινά θα στραφεί σε άλλες οδούς. Στη χώρα μας βρισκόμαστε σε ένα τέλμα, μια επανάληψη εσωστρέφειας, ίσως και ανικανότητας του πολίτη να εκφραστεί και να πράξει κοινωνικά, αλληλέγγυα, συνειδητά Να μη στριφογυρίζει αυτιστικά γύρω από τον επιφανειακό του εαυτό Η συνειδητή πολιτική πράξη, δεν πρέπει να στηρίζεται μόνο στα media, στην αναγνώριση μόνο από κοινωνικά δίκτυα.

   

  Έτσι, σας παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτηση μου (Πήρα πολλά στην πρώτη μου υποψηφιότητα, με τον Κωστή Σιμιτσή και, από χαρακτήρα, αποφεύγω «εκπτώσεις»).

  Με εκτίμηση,

  Χρυσουλα Βακιρτζη».

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.