Χρονόμετρο

  ΚΑΒΑΛΑ: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για τη σιδηροδρομική σύνδεση Ελλάδας-Βουλγαρίας, παρουσία Τσίπρα-Μπορίσοφ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων Μεταφορών Ελλάδας και Βουλγαρίας, παρουσία των πρωθυπουργών των δύο χωρών Αλέξη Τσίπρα και Μπόικο Μπορίσοφ.

  «Νέες μεγάλες ευκαιρίες ανοίγονται στον τομέα των μεταφορών, αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη”, τόνισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι “Δεν είναι ένα ακόμη έργο υποδομής, αλλά έχει ιστορική σημασία, αναβαθμίζει τις συνδυασμένες μεταφορές και συνδέεται το Αιγαίο με τον Δούναβη και τη Μαύρη Θάλασσα».

  Σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το χθεσινοβραδυνό δείπνο των δύο ηγετών, το οποίο κράτησε περισσότερο από δύο ώρες, στο ξενοδοχείο “Ιμαρέτ” της Καβάλας.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν οι δύο πρωθυπουργοί επιβεβαίωσαν την κοινή βούληση και πεποίθηση για τη σημασία της εντατικοποίησης της στενής διακρατικής συνεργασίας σε όλους τους τομείς. Τον προσεχή Οκτώβρη έχει προγραμματιστεί συνάντηση Τσίπρα-Μπορίσοφ-Γιούνκερ για να του εκθέσουν τα έργα υποδομής που σχεδιάζουν από κοινού οι δύο χώρες.

   

  Περισσότερα σε λίγο


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.