Χρονόμετρο

  Είχε 3.000 πακέτα τσιγάρα σε κρύπτη!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σύλληψη για κατοχή λαθραίων τσιγάρων

   

   

  Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στον Παράδεισο Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

  Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να κατέχει εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης σε εγκαταλελειμμένη οικία και στο σπίτι του,  2.922 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

  ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ

  Τα παραπάνω λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν.

  Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για το δράστη περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του, καθώς και ότι έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

  Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.