Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Δήμητρα Τσανάκα: Δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να μας κάνει αντιπολίτευση, αλλά να λύσει τα προβλήματα της κοινωνίας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με έκπληξη αλλά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό τις στοχευμένες επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κατά του Δήμου Καβάλας και των νομικών του προσώπων. Μόνο τυχαίο δεν είναι.

   

  Έχει αναγάγει σε αποκλειστικό του στόχο και σκοπό την πολεμική κατά της δημοτικής αρχής.

  Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί πως ο ρόλος του είναι άλλος. Η το αντιλαμβάνεται και απλώς “πετάει την μπάλα στην κερκίδα” η ” στρίβει δια του αρραβώνος”.

   

  Φαίνεται πως το μόνο το οποίο τους απασχολεί είναι η πορεία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

   

  Με συνειδητή διαστρέβλωση της αλήθειας επιχειρεί να σπιλώσει τον μόνο φορέα, ο οποίος νοιάζεται για τα προβλήματα των δημοτών και καταβάλλει προσπάθειες ανακούφισης  των ταλαιπωρημένων από την οικονομική κρίση – για την οποία είναι προφανές πως ευθύνεται η γενική κυβέρνηση διαχρονικά και  η οποία τα τελευταία δυο έτη ασκείται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

   

  Πρέπει να αντιληφθεί ότι έχει διαφορετικό ρόλο και η ανάμειξη του με τέτοιον απροκάλυπτο τρόπο στην τοπική αυτοδιοίκηση θυμίζει άλλες εποχές που έχουν περάσει ευτυχώς ανεπιστρεπτί.

   

  Καλό θα ήταν να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

  • Να καταβάλλει προσπάθειες για την μείωση της ανεργίας.
  • Την ανακούφιση των ελεύθερων επαγγελματιών και συνταξιούχων.
  • Την ανάπτυξη του Δήμου μας και την ουσιαστική συνδρομή στα μεγάλα θέματα της Καβάλας.
  • Την επίσπευση της υλοποίησης της κοινωφελούς εργασίας – η οποία σύμφωνα με κυβερνητικές εξαγγελίες  θα ξεκινούσε τον Σεπτέμβριο.
  • Την έγκαιρη καταβολή των χρημάτων στους συμβασιούχους των παιδικών σταθμών.
  • Την επίλυση στο πρόβλημα των απολυμένων της ΒΦΛ – όπως εξάλλου υποσχέθηκε.
  • Την ενίσχυση του δήμου μας από το πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων για υποδομές.
  • Την οικονομική ενίσχυση των αδύναμων κοινωνικά ομάδων.

   

  Όσο και αν αυτό ενοχλεί,  ο Δήμος Καβάλας είναι ο μόνος ουσιαστικός συμπαραστάτης των αδύναμων δημοτών του. Τα στοιχεία – που δεν αμφισβητούνται – δόθηκαν στην δημοσιότητα στον απολογισμό όπου στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής η διοίκηση μας τετραπλασίασε τα αντίστοιχα κονδύλια. Ο δήμος Καβάλας κράτησε όρθιες πολλές οικογένειες, που αλλιώς θα είχαν ισοπεδωθεί από την ασκούμενη διαχρονικά κυβερνητική πολιτική η οποία συνεχίζεται αμείωτα.

   

  Αν πραγματικά σας ενδιαφέρουν τα προβλήματα των δημοτών μας,  θα μπορούσατε να επισκεφθείτε το δημαρχείο, να ενημερωθείτε γι΄ αυτά και να πιέσετε για την επίλυση τους την κυβέρνηση την οποία στηρίζετε.

   

  Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα των δημοτών μας δεν έχουν απόχρωση κομματική αλλά είναι κοινά για όλους. Συνεπώς δεν προσφέρονται για αντιπαραθέσεις αλλά η επίλυσή τους απαιτεί κοινή προσπάθεια.

   

  Ευχόμαστε έστω και την ύστατη ώρα να αντιληφθείτε πως λάθος αντίπαλο επιλέξατε για να ασκήσετε την κριτική σας.

   

   

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.