Χρονόμετρο

  ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ : «Έχει κι η Καβάλα ανάγκη για σενάρια ανασχηματισμού»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Διάψευση από τη νεοεκλεγείσα δήμαρχο για διοικητικά σχήματα στον δήμο από την 1η Σεπτέμβρη που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας

  Στην ανάγκη για σεναριολογία απέδωσε τα δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού Τύπου η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, σχετικά με τις διοικητικές θέσεις που θα καλύψουν οι συνεργάτες της από την 1η Σεπτέμβρη, όταν και θα κληθεί να διοικήσει τον δήμο Καβάλας.

  «Ο καθένας φτιάχνει σχήματα με εικασίες. Εδώ πήρανε τις ιδιότητες των συνεργατών μου από τον επαγγελματικό τους χώρο και τους ενέταξαν στις αντίστοιχες διοικητικές θέσεις. Δεν πειράζει. Μόνο οι εφημερίδες των Αθηνών θα κάνουν σενάρια για ανασχηματισμούς; Ας τους κάνουμε κι εδώ», είπε αρχικά η κ. Τσανάκα για τα δημοσιεύματα σε μερίδα του τοπικού Τύπου, σχετικά με το επιτελείο που θα την πλαισιώσει από την 1η Σεπτέμβρη, όταν και θα αναλάβει επισήμως τα ηνία του δήμου Καβάλας και συνέχισε: «Το μόνο που ισχύει και το επαναλαμβάνω, είναι το όνομα του Γιώργου Γραμμένου, ως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος πρώτευσε μεταξύ των δικηγόρων του συνδυασμού. Όλα τα υπόλοιπα δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Το γεγονός ότι μπήκε η κ. Ιωσηφίδου στο δ.σ. για τους παιδικούς σημαίνει ότι θα είναι και στο νομικό πρόσωπο της «Αλληλεγγύης»; Η Αλ. Ιωσηφίδου είναι μαχόμενο στέλεχος και το ίδιο θα πράξει σε όποια θέση κι αν τοποθετηθεί. Συζητάω καθημερινά με τους συνεργάτες μου. Έχω κάνει σκέψεις, όμως πρέπει να ακούσω και τις επιθυμίες για το πόστο που θα ήθελε να αναλάβει ο καθένας, ώστε να είναι καλύτερος και αποδοτικότερος». 

  Ενδιαφέρον για τον τουρισμό 

  Η κ. Τσανάκα σημείωσε ακόμη ότι παλεύει εδώ και αρκετές ημέρες για να κατασταλάξει στις οριστικές της αποφάσεις, οι οποίες δε θα αργήσουν να ανακοινωθούν, ξεκαθαρίζοντας ακόμη ότι «στόχος μου είναι να υπάρχει η παρουσία νέων άφθαρτων προσώπων, με φρέσκιες ιδέες, πλαισιωμένες, βεβαίως κι από κάποιους πιο έμπειρους. Αυτό που θέλει η κοινωνία, για μια καινούργια αρχή. Οψόμεθα. Σήμερα, έκανα πρόταση σε έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος την αποδέχθηκε και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Σε κάθε θέση, από δω και πέρα θα κουμπώνει κι ένα πρόσωπο. Προσεχώς, θα ακολουθήσουν κι οι ανακοινώσεις».

  Τέλος, η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Καβάλας υπογράμμισε ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους με τους οποίους έχει κάνει συζητήσεις για τη στελέχωση των διοικητικών θέσεων, επιθυμούν να αναλάβουν κάποιο πόστο γύρω από το τουριστικό προϊόν, που διαχειρίζεται ο Δήμος Καβάλας.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.