Χρονόμετρο

  ΔΉΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΆΚΑ ΓΙΑ ΚΩΣΤΗ ΣΙΜΙΤΣΗ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο κ. Σιμιτσής, ο πλέον αποτυχημένος δήμαρχος και μάλιστα με διαφορά, που γνώρισε ποτέ  η Καβάλα, αδυνατεί ακόμη να αποδεχθεί  το αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών.
  Σε αυτό το προσωπικό του δράμα, το μόνο που μπορούμε να του προσφέρουμε, είναι η συμπάθεια μας.
  Στο πολιτικό δράμα που ζει όμως,  τις απαντήσεις τις έδωσαν και τις δίνουν οι δημότες. Έτσι, όπως το 2014 το 76% περίπου των δημοτών του γύρισε την πλάτη,  έτσι και στις επερχόμενες εκλογές οι Καβαλιώτες θα του γυρίσουν και πάλι την πλάτη, αν τολμήσει  βεβαία εκ νέου την κάθοδό του στις εκλογές.
  Τώρα για το ΒΑΑ και τα όσα αναφέρει, είναι μικροψυχία, φθόνος και αερολογίες.
  Ενδεικτικά :
  1. Να θυμίσουμε στον κ. Σιμιτσή  ότι οκτώ ολόκληρα χρόνια δεν ολοκλήρωσε ούτε ένα έργο ΕΣΠΑ (για άλλα έργα είναι αστείο και να το συζητάμε). Αυτά τα ολοκληρώσαμε εμείς, όταν η διοίκησή του αγρόν ηγόραζε με τεράστιο κίνδυνο απένταξης.

  2. Για το περιβόητο έργο Jessica, να του θυμίσουμε ότι η δική του πρόταση αφορούσε έργο με δάνειο στις πλάτες των Καβαλιωτών, ενώ τώρα είναι 100% χρηματοδότηση ΕΣΠΑ.

  3. Ως προς το νέο Leader,  το οποίο ακόμη είναι σε φάση διαμόρφωσης  (θα έπρεπε να το ξέρει αν ήταν επιμελής)  και διαβουλεύσεων με φορείς,  η αναφορά του είναι  τουλάχιστον άτυχης και δείχνει  άνθρωπο προσηλωμένο στην διαστρέβλωση.

  Αδυνατεί να πιστέψει πως η δημοτική αρχή εργάζεται σκληρά, θέτει και πετυχαίνει στόχους.
  Η ένταξη μας στο πρόγραμμα και η χρηματοδότηση με 8,6 εκ ευρώ για έργα στον Δήμο μας αποδεικνύουν περίτρανα τα παραπάνω. Προφανώς ενοχλήθηκε και μάλιστα πολύ.

  Η σύγκριση είναι μοιραία και αναπόφευκτη: Το απόλυτο τίποτα του παρελθόντος με τα έργα και δράσεις του σήμερα.

   

  Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καβάλας


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.