Χρονόμετρο

  ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ: Επίσκεψη στον μητροπολίτη Φιλίππων κ. Προκόπιο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η νεοεκλεγείσα δήμαρχος δεσμεύτηκε να στηρίξει η νέα δημοτική αρχή το κοινωφελές έργο της τοπικής εκκλησίας 

  Tον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Προκόπιο επισκέφθηκε χθες η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, προκειμένου να ζητήσει την ευχή και την ευλογία της εκκλησίας μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

  Ο Σεβασμιότατος ποιμενάρχης μας της ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και δήλωσε ευτυχής που συμπολίτες μας με διάθεση αλλά κύρια με αλτρουιστικό πνεύμα επιθυμούν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

  «Με τη βοήθεια του Θεού και με την αγαστή συνεργασία μπορούμε να προσφέρουμε στους έχοντες ανάγκη, αλλά γενικότερα να παράσχουμε κάθε τι καλό στον τόπο μας» ήταν τα λόγια που απηύθυνε ο Ποιμενάρχης μας.

  Με την σειρά της η κ. Τσανάκα δέχθηκε τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιοτάτου ενώ, ούσα ενήμερη του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας, δεσμεύθηκε να συνεχισθεί η προσπάθεια με την συνδρομή και της δημοτικής διοίκησης.

  «Επιθυμία μας η στενή συνεργασία μεταξύ Δήμου Καβάλας και τοπικής Εκκλησίας την τρέχουσα δημοτική περίοδο στην κοινή προσπάθεια να στηριχθούν οι ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες δημοτών και να διαφυλαχθεί η κοινωνική συνοχή στην δυσκολότερη περίοδο που γνώρισε τις τελευταίες δεκαετίες ο τόπος μας» τόνισε λίγο μετά το πέρας της συνάντησης η νέα Δήμαρχος.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.