Χρονόμετρο

  Ολοκληρώθηκε ο παραλιακός πεζόδρομος στη Νέα Καρβάλη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα επισκέφθηκε τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Καρβάλης προκειμένου να δει από κοντά την ολοκλήρωση του νέου τμήματος του πεζόδρομου που κατασκευάστηκε στην παραλία του οικισμού και πλέον έχει συμβάλει σημαντικά στην αισθητική αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της περιοχής.

   

  Στον πεζόδρομο μήκους 200 μέτρων περίπου θα τοποθετηθούν παγκάκια και φωτιστικοί ιστοί, ενώ μέσα στις προθέσεις της διοίκησης του Δήμου είναι να γίνουν αισθητικές παρεμβάσεις και στο υφιστάμενο τμήμα του παραλιακού πεζόδρομου που φτάνει μέχρι το αλιευτικό καταφύγιο το οποίο επίσης η δήμαρχος επισκέφθηκε από κοντά και είδε τις δυνατότητες που πιθανόν να υπάρχουν για περεταίρω τεχνική ενίσχυση και βελτίωση.

   

  Κατά την επίσκεψή της στην περιοχή η κ. Τσανάκα συνομίλησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Νέας Καρβάλης Γιάννη Θωμαίδη και κατοίκους της περιοχής στους οποίους και ανακοίνωσε την πραγματοποίηση Λαϊκής Συνέλευσης μέσα στο Σεπτέμβριο.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.