Χρονόμετρο

  ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ: ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΦΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ LNG.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας σε έκτακτη (μη προγραμματισμένη) συνεδρίαση, ζητά η νέα Δήμαρχος της πόλης κ. Δήμητρα Τσανάκα με αφορμή τις τελευταίες ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις που αφορούν στο θέμα της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (Β.Φ.Λ.) στη Νέα Καρβάλη.

  Η κ. Τσανάκα εξάλλου και  με αφορμή δημοσίευμα  εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, σύμφωνα με το οποίο η Διυπουργική Επιτροπή ετοιμάζεται να συνεδριάσει στις αρχές του Ιουνίου προκειμένου να εγκρίνει ταχείας μορφής επενδύσεις, μια εξ αυτών και τον σταθμό υγροποιημένου αερίου LNG στην Καβάλα, διατρανώνει για μια ακόμη φορά την αντίθεσή της σε μια τέτοια επένδυση.

  Ζητά εξάλλου την άμεση σύγκλιση των τοπικών φορέων , προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για ταχείες δράσεις, σε ό,τι αφορά τα προβλήματα στη ΒΦΛ, τον σταθμό LNG αλλά και τον αγωγό ΤΑΡ.  « Εκκλησία, Βουλευτές, Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, Δήμοι, απερχόμενοι και επερχόμενοι τοπικοί ταγοί, ΤΕΕ, ΓΕΩΤΕΕ, Οικονομικό Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, ΕΥΚ,  Κλαδικοί Σύλλογοι, άπαντες πρέπει να δώσουμε ενωτικό αγωνιστικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Τσανάκα.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.