Χρονόμετρο

  Η πρώτη επίσκεψη της Δ. Τσανάκα στο δημαρχείο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το Δημαρχιακό Μέγαρο Καβάλας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, η οποία μετά τις ευχές που δέχθηκε από τους εργαζόμενους στο Δήμο αλλά και από πολίτες που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο Δημαρχείο, συνάντησε τον Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή στο γραφείο του.

  Παρουσία των συνεργατών του Δημάρχου και πιο συγκεκριμένα των Αντιδημάρχων Χριστόδουλου Μιχαλάκη, Ανέστη Συγγιρίδη και Θόδωρου Μουριάδη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Νίκου Καραπιπερίδη, έγινε μια πρώτη ενημέρωση στην κ. Τσανάκα, αναφορικά με τις βασικές λειτουργίες του Δήμου, ενώ άπαντες οι παριστάμενοι δεσμεύθηκαν να προσφέρουν κάθε βοήθεια που θα τους ζητηθεί από την πλευρά του συνδυασμού ΑΝΑΣΑ.

  Οι νεοεκλεγέντες εξάλλου δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Φιλόσογλου, Γιώργος Γραμμένος και Αναστασία Ιωσηφίδου, ζήτησαν καλή συνεργασία στην από εδώ και πέρα κοινή πορεία της απερχόμενης συμπολίτευσης και της νέας διοίκησης που αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα και από τις δύο πλευρές, είναι ότι πρέπει να τηρηθεί ο πολιτικός πολιτισμός σε κάθε έκφανση της πολιτικής μας ζωής.

  Τον στόχο της χθεσινής πρώτης συνάντησης μετέφερε στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ η Δήμητρα Τσανάκα, η οποία ζήτησε την άμεση συνεργασία της απερχόμενης διοίκησης με τον συνδυασμό ΑΝΑΣΑ, με στόχο την παροχή έργου ουσίας για το καλό της πόλης, του Δήμου μας. Η ίδια για μια ακόμη φορά, επεσήμανε την ανάγκη τήρησης διαύλων επικοινωνίας ενώ ζήτησε από τον κ. Σιμιτσή, έναν χώρο στο Δημαρχείο προκειμένου η ομάδα της και η ίδια να τυγχάνουν εκεί της ενημέρωσης που είναι απαραίτητη και πρέπει να προηγηθεί, πριν γίνει η επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων της.

  Με την σειρά του, ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, καλωσόρισε την κ. Τσανάκα στο Δημαρχιακό Μέγαρο ενώ σχετικά δήλωσε: «Ύστερα από αίτημα της κ. Τσανάκα την υποδέχομαι σήμερα στο γραφείο μου σε μια πρώτη συνάντηση για ενημέρωση για τα θέματα του Δήμου που είναι πάρα πολλά.  Ως εκ τούτου αναμένεται (άλλωστε αυτό προτείνω στην ίδια) να επαναλάβουμε αυτές τις συναντήσεις ώστε ύστερα από ένα κύκλο αρκετών συναντήσεων να μπορεί από την 1η Σεπτεμβρίου να ασκήσει ανεμπόδιστα τα καθήκοντά της ως Δήμαρχος Καβάλας. Αυτό είναι κάτι απαραίτητο, το επιβάλλει όχι μόνο ο πολιτικός πολιτισμός μας, αλλά είναι κάτι χρήσιμο για να υπάρξει ομαλή διαδοχή και συνέχεια στον Δήμο, προκειμένου να μην υπάρξουν τα παραμικρά προβλήματα προς τους δημότες και προς τις υποθέσεις που τρέχουν αυτή την στιγμή στον Δήμο Καβάλας».

  Μετά τις πρώτες ερωτήσεις που ετέθησαν από τους νεοκλεγέντες προς τη διοίκηση και την συμφωνία για περαιτέρω και εκτενή ενημέρωση, ακολούθησε επίσκεψη του συνδυασμού ΑΝΑΣΑ στις υπηρεσίες του Δήμου, όπου η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει τους υπαλλήλους από τους οποίους ζήτησε συνεργασία στο μέλλον, διαβεβαιώνοντας τους πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να διαταραχθεί η εργασιακή σχέση κάποιου εξ αυτών.

  Η κ. Τσανάκα στο τέλος, επισκέφθηκε και την Μητρόπολη Καβάλας, προκειμένου να ζητήσει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο κ.κ. Προκόπιο, κάτι που θα ρυθμισθεί καταλλήλως εντός των ημερών.

  (Δελτίο Τύπου)

   

  ΤΣΑΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ TΣΑΝΑΚΑ ΜΕ ΣΙΜΙΤΣΗ TΣΑΝΑΚΑ ΜΕ ΣΙΜΙΤΣΗ 3 TΣΑΝΑΚΑ ΜΕ ΣΙΜΙΤΣΗ 2 TΣΑΝΑΚΑ ΜΕ ΣΙΜΙΤΣΗ 1


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.