Χρονόμετρο

  ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: Για τους αστέγους του καμένου σπιτιού

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα απευθύνει  θερμή έκκληση προς όλους τους Καβαλιώτες που έχουν τη δυνατότητα χώρου, να φιλοξενήσουν προσωρινά την οικογένεια (μητέρα και δυο παιδιά) το σπίτι των οποίων καταστράφηκε ολοσχερώς χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

   

  Η δήμαρχος, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Λυχούνα επισκέφθηκαν χθες το βραδύ στο νοσοκομείο την οικογένεια όπου νοσηλεύονταν για προληπτικούς λόγους, καθώς η μητέρα είχε υποστεί μεγάλο ψυχολογικό σοκ και στη συνέχεια τους συνόδευσαν σε ξενοδοχείο της πόλης προκειμένου να καταλύσουν.

   

  Ο Δήμος Καβάλας θα συμβάλει στο μέτρο του δυνατού στην επιδιόρθωση της κατοικίας, ενώ θα προσφέρει σίτιση και στέγη έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες επιδιόρθωσης της κατοικίας. Στο πλαίσιο αυτό η δήμαρχος ήρθε σε συνεννόηση με τη Δημοτική Κοινωνική Πρόνοια για την εξεύρεση κατοικίας αλλά και για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης προς την οικογένεια.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.