Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Έρχεται ο απολογισμός πεπραγμένων από τη Δήμητρα Τσανάκα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη

   

   

  Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της Δήμητρας Τσανάκα και των συνεργατών της τις τελευταίες ημέρες, καθώς εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός πεπραγμένων για τα πρώτα δύο χρόνια διοίκησης στον δήμο Καβάλας.

  Η κ. Τσανάκα έχει παραλάβει στο σύνολό τους τις αναλυτικές εκθέσεις που ετοίμασαν οι άμεσοι συνεργάτες της, είτε αυτοί είναι αντιδήμαρχοι είτε πρόεδροι σε Νομικά Πρόσωπα.

  Η δήμαρχος Καβάλας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, πιθανότατα εντός του πρώτου δεκαημέρου του Νοεμβρίου, έχοντας στο πλευρό της όλους τους συνεργάτες της από την παράταξη «Ανάσα για τον Δήμο Καβάλας», ώστε αυτοί να μπορούν να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις από δημοσιογράφους.

  Εντός των επόμενων ημερών, τα κομμάτια του παζλ των αναλυτικών εκθέσεων θα συντεθούν, ώστε να μοιραστεί και σχετικό υλικό προς τους εκπροσώπους του Τύπου για το έργο της δημοτικής ομάδας, ενώ ο απολογισμός πεπραγμένων θα γίνει εν είδει λαϊκής συνέλευσης.

  Δηλαδή, θα μπορούν να είναι με πολίτες παρόντες, ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά για όσα έχει πράξει η σημερινή διοίκηση του δήμου την τελευταία διετία, με την κ. Τσανάκα να επισημαίνει ότι «δεν επιθυμούμε να δώσουμε άλλη μια τετριμμένη συνέντευξη Τύπου. Ο κάθε αντιδήμαρχος και κάθε πρόεδρος Νομικού Προσώπου θα είναι παρών, ώστε να μιλήσει για τον τομέα του και να γίνει ενδελεχής παρουσίαση του έργου μας», υπογράμμισε η δήμαρχος Καβάλας.

   

  Αργούν οι αλλαγές

  Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πληθαίνουν οι φήμες για τις επερχόμενες αλλαγές στη σύνθεση της δημοτικής ομάδας της κ. Τσανάκα. Πάντως, η δήμαρχος Καβάλας έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι αυτές οι αλλαγές θα αργήσουν να γίνουν, οριοθετώντας τις για τις αρχές του νέου χρόνου, είτε στα τέλη Γενάρη είτε στις αρχές Φλεβάρη. Όσο για τα πρόσωπα, φρόντισε να μην προβεί σε ανακοινώσεις, αφού όπως επισήμανε πως «προέχει να συνεχιστεί το έργο της διοίκησης και όχι να αναλωνόμαστε σε ονοματολογίες».

   

  Δημήτρης Μπουντάς

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.