Χρονόμετρο

  ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ: Οργισμένη δήλωση για την υποτιθέμενη κακοποίηση ζώων

  Δημοσιεύτηκε στις

  “Μέριμνα του Δήμου Καβάλας είναι πρωτίστως η ασφάλεια των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών…”

   

  Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, με αφορμή δημοσιεύματα για δήθεν κακοποίηση αδέσποτων ζώων από συνεργεία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  « Τα δημοσιεύματα περί κακοποίησης ζώων αποτελούν ένα μεγάλο ψέμα που μόνο στόχο έχουν τη διαστρέβλωση της αλήθειας, τη δημιουργία εντυπώσεων και τη συκοφάντηση ανθρώπων που εργάζονται με συνέπεια και υπευθυνότητα και όσοι το επιχειρούν πρέπει να γνωρίζουν ότι:

  1. Όλες οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τη διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων ζωών γίνονται σύμφωνα με τα όσα επιβάλλει η κείμενη νομοθεσία από ειδικευμένο προσωπικό του Δήμου Καβάλας και με τον εγκεκριμένο εξοπλισμό.
  2. Όσοι επιδιώκουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητας και προσπαθούν με μηνυτήριες αναφορές να σπιλώσουν πρόσωπα και θεσμούς να γνωρίζουν πως η υπομονή έχει και τα όριά της.
  3. Μέριμνα του Δήμου Καβάλας είναι πρωτίστως η ασφάλεια των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, που επί μακρόν πέφτουν θύματα επιθέσεων αδέσποτων ζώων με αποτέλεσμα να τρομοκρατούνται και να υφίστανται τραυματισμούς.
  4. Η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης και της πρόσφατης εντολής που έλαβε από τους πολίτες, ν’ αποκαταστήσει την τάξη στα όρια του δήμου σε ότι αφορά την κυκλοφορία και την ασφάλεια των κατοίκων σε συνδυασμό με την επίλυση ενός μείζονος σημασίας προβλήματος όπως είναι αυτό της περισυλλογής και φροντίδας των αδέσποτων ζώων».

  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.