Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: «Δεν υπάρχει κανένα έλλειμμα στο Δήμο Καβάλας»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ενοχλημένη η δήμαρχος Καβάλας, από την αποκάλυψη, χωρίς να μας απαντάει με ακριβή στοιχεία, αλλά με χαρακτηρισμούς

   

   

  Ταραχή και πανικό εκφράζει με ανακοίνωση της η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, στην προσπάθεια της να δώσει μια απάντηση στα όσα αποκαλύψαμε σχετικά με το άνοιγμα, άνω του ενός εκατομμυρίου, που υπάρχει στα τρέχοντα έξοδα του Δήμου Καβάλας και το οποίο για να καλυφτεί, πήραν χρήματα της ΣΑΤΑ (κονδύλια για δημοτικά έργα), χωρίς να έχει προηγηθεί καμία απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Παραθέτουμε την απάντηση της… αλλά θεωρούμε ότι για να μας διαψεύσει, δεν χρειάζονταν τόσοι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, αλλά μια απλή κίνηση, να δώσει στην δημοσιότητα τα διαθέσιμα χρήματα και τα υπόλοιπα των λογαριασμών στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί ο Δήμος Καβάλας, καθώς και τους επίμαχους κωδικούς του προϋπολογισμού του 2019. Αν το είχε κάνει, θα μπορούσαμε να αποδεχθούμε τη διάψευσή της, όσο καθυστερεί παραμένει έκθετη.

   

  Επίσης το άλλο εντυπωσιακό στην ανακοίνωσή της είναι ότι το «Χ» έκανε τις αποκαλύψεις και ακολούθησε η ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλο, αλλά εκείνη επιλέγει να απαντήσει μόνο στον πολιτικό της αντίπαλο, υποβαθμίζοντας έτσι τις αποκαλύψεις στο πλαίσιο της συνηθισμένης αντιπαράθεσης ενόψει εκλογών.

   

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δήμητρας Τσανάκα:

   

  «Σε ενορχηστρωμένη  επίθεση λάσπης κατά την προσφιλή του τακτική, προχώρησε για μια ακόμη φορά ο δημοτικός Σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος, του «Τόπου της Ζωής μας», συνεργαζόμενος βέβαια με «αγαπημένα» μέσα ενημέρωσης.

   

  • Ο Δήμος Καβάλας ΔΕΝ έχει πληρώσει ΚΑΜΙΑ εκδήλωση με χρήματα τα οποία προοριζόταν για εκτέλεση τεχνικών έργων.

  Κάτι δεν τέτοιο δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει ΟΥΤΕ και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

   

  • Το ταμείο του Δήμου Καβάλας ΔΕΝ εμφανίζει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ έλλειμα.

   

  Ο Μάκης Παπαδόπουλος σε ένα πράγμα επιδεικνύει συνέπεια: Στην άγνοια του, την ακαταλληλότητα του και την τακτική λάσπης».

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.