Χρονόμετρο

  Ελληνοσερβική σύγκρουση στην Ελευθερούπολη: Μετωπική μηχανής με Ι.Χ. αυτοκίνητο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Άγιο είχε οδηγός μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε το απόγευμα της Τρίτης με Ι.Χ., που οδηγούσε Σέρβος στη διασταύρωση Ελευθερούπολης-Καβάλας

   

  Τυχερός στην ατυχία του ήταν ένας οδηγός μοτοσικλέτας υψηλού κυβισμού, ο οποίος συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο ύψος της διασταύρωσης Ελευθερούπολης-Καβάλας λίγο μετά το στρατόπεδο Αμβράζη περίπου στις 16.50.

  Ο οδηγός του δικύκλου, κάτοικος Ελευθερούπολης, είχε κατεύθυνση προς το Χορτοκόπι, ενώ ο οδηγός Ι.Χ., σερβικής καταγωγής είχε προορισμό την Καβάλα. Η ταχύτητα που ανέπτυξε ο μοτοσικλετιστής με το δίκυκλο ήταν αρκετά υψηλή, ενώ και ο Σέρβος οδηγός έστριψε βιαστικά, πιθανότατα χωρίς να ελέγξει το αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να επέλθει μετωπική σύγκρουση.

  Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος δε φορούσε κράνος, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς από την πτώση γλίτωσε μόνο με τραύματα και εγκαύματα από το σύρσιμο στο οδόστρωμα και με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο Σέρβος οδηγός είναι καλά στην υγεία του και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ελευθερούπολης για την ανακριτική διαδικασία.

  Αξιοσημείωτο είναι ότι η οικογένεια του οδηγού μοτοσικλέτας, όπως μας ενημέρωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, διατηρεί βενζινάδικο λίγα μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης, όπου και κατευθυνόταν.

   

  Δ. Μ.

   

  troxaio-mhxani (1) troxaio-mhxani (3)


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.