Χρονόμετρο

  AΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ευρεία σύσκεψη, διάρκειας τριών ωρών, είχαν χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο Θάσου οι αντιπεριφερειάρχες Αρχέλαος Γρανάς και Γιώργος Γερομάρκος με τον πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού του νησιού, Δημήτρη Παπαδημητρίου και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του, παρουσία του δημάρχου Κώστα Χατζηεμμανουήλ.

  Άπαντες δήλωσαν ικανοποιημένοι από την τουριστική κίνηση τη φετινή περίοδο, που κατέγραψε ανοδική πορεία (φτάνει μέχρι το 10% σε σχέση με την αντίστοιχη του 2012), με τον διπλασιασμό των αφίξεων από Ρώσους τουρίστες, από την αύξηση στις αγορές της Ρουμανίας, της Τουρκίας, αλλά και την ύπαρξη δεύτερου Άγγλου τουριστικού πράκτορα για την εδραίωση στις προτιμήσεις των Βρετανών του σμαραγδένιου νησιού της Θάσου.

  Οι αντιπεριφερειάρχες Αρχέλαος Γρανάς και Γιωργος Γερομάρκος ανέπτυξαν τον προγραμματισμό που θα ακολουθήσει η αντιπεριφέρεια Καβάλας, με την παρουσία της σε 15 εκθέσεις του εξωτερικού, με δημιουργία πληθώρας δράσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, καταχωρίσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, εγχώριο και διεθνή, φιλοξενία δημοσιογραφικών αποστολών, παραγωγή ραδιοτηλεοπτικών σποτ, διαφημιστικών φυλλαδίων, καθώς και οργάνωση συνεδρίων και διημερίδων, σχετικών με τον τουρισμό.

  Παράλληλα, ο κ. Γρανάς ενημέρωσε τους ανθρώπους του Οργανισμού για τον κύκλο επαφών με τις Ryanair και EasyJet, αλλά και την Aegean για την προσπάθεια προσέλκυσης περισσότερων διεθνών πτήσεων στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.