Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡ. ΤΟΨΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: «Τέρμα στην απαξίωση της Περιφέρειας ΑΜΘ, τέρμα στη μιζέρια, τέρμα στην φτώχεια, στις 26 Μαΐου, στο χέρι σας είναι να γυρίσουμε σελίδα»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με την εντυπωσιακή παρουσία των πολιτών της Καβάλας, σε μια συγκέντρωση που κατέκλυσε τον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, ξεπερνώντας τα 500 άτομα, πραγματοποιήθηκαν, πριν λίγη ώρα, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Περιφερειακής Αναγέννησης από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη.

   

  Στην σύντομη ομιλία του, ο κ. Τοψίδης υποδέχθηκε τους καλεσμένους του λέγοντας ότι «η ομάδα της Περιφερειακής Σύνθεσης είναι έτοιμη, δυναμική και ώριμη, να αναλάβει τις τύχες της Περιφέρειας ΑΜΘ, για να ξεφύγουμε από την πορεία της φτώχειας, της παρακμής, και της απαξίωσης του θεσμού της περιφέρειας από τους πολίτες, όλα αυτά που μας ταλαιπώρησαν δυόμιση χρόνια τώρα και έχουν ονοματεπώνυμο, αυτό του απερχόμενου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου».

   

  Ο κ. Τοψίδης κατηγόρησε τον κ. Μέτιο, ότι επειδή δεν έχει να παρουσιάσει έργο, βγαίνει και αναλύει πως υπολογίζεται η φτώχεια και δέκα ημέρες πριν τις εκλογές, κάνει εξαγγελίες έργων! Απευθυνόμενος ο κ. Τοψίδης στους πολίτες της Καβάλας, τους κατέστησε σαφές ότι στο χέρι τους είναι να αλλάξει σελίδα η Περιφέρεια ΑΜΘ στις 26 Μαίου, για να αλλάξει και  αυτή η θλιβερή εικόνα.

   

  Αναφερόμενος στην Καβάλα ο κ. Τοψίδης  κατηγόρησε τον κ. Μέτιο ότι η λύση που βρήκε για την πεσμένη γέφυρα, έχει ορίζονταν 6ετίας, ότι δεν είχε καμία επαφή με τους κατοίκους και τις παραγωγικές τάξεις της περιοχής και όπως ανέφερε ενδεικτικά, γυρίζει σε κάθε γωνιά της Καβάλας, από την Κεραμωτή μέχρι τα Τενάγη των Φιλίππων και συζητάει μαζί τους και η διαπίστωση όλων είναι ότι ο κ. Μέτιος ήταν μια τροχοπέδη στην πρόοδο.

   

  Τελειώνοντας ο κ. Τοψίδης ζήτησε από τους πολίτες την δύναμη που δίνει η ψήφος τους, για να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματός της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ που θα αλλάξει την εικόνα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ, κοκτέιλς και πολύ δυνατή μουσική.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.