Χρονόμετρο

  Πανέτοιμος o Χριστόδουλος Τοψίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το ψηφοδέλτιο για το περιφερειακό συμβούλιο, για να θεωρηθεί πλήρες, απαιτεί 67 υποψηφίους, μαθαίνω ότι ένεκα της δυναμικής που έχει αναπτύξει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, έχει κλείσει ήδη 55 άτομα και παραμένουν ανοιχτές μερικές θέσεις για την τελευταία στιγμή. Την προσεχή Κυριακή από την Καβάλα, θα ανακοινώσει ο κ. Τοψίδης τα πρώτα 35 άτομα του συνδυασμού του και μεταξύ αυτών θα υπάρχουν πολλά ονόματα έκπληξη. Θα είναι ονόματα και από άλλους πολιτικούς χώρους εκτός ΝΔ, αλλά… και ονόματα στελεχών που είχαν μπει μπροστά για την εκλογή του Χρήστου Μέτιου, αλλά τώρα δεν θέλουν να τον δουν… ούτε ζωγραφιστό.

   

  Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο της Καβάλας, συνολικά θα είναι 14 άτομα, 8 άνδρες και 6 γυναίκες. Την προσεχή Κυριακή θα ανακοινωθούν 7 άτομα, δηλαδή το μισό ψηφοδέλτιο μεταξύ των οποίων ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο Χρήστος Γάκης, η Κατερίνα Ιωαννίδου και ο Αλέκος Ιωσηφίδης.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.