Χρονόμετρο

  ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑ

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Τα μεγαλύτερα ονόματα του WRC θα γνωρίσουν από κοντά την περιοχή της Ροδόπης και του Έβρου

  Στην Μαρώνεια θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου, το επόμενο Ράλι Ακρόπολις, με τον φάκελο υποψηφιότητας να έχει ήδη υποβληθεί στο αρμόδιο Υπουργείο.

   

  Οι διαδρομές που θα επιλεγούν θα έχουν σαν στόχο να προβληθεί η άγρια ομορφιά της περιοχής, με την κύρια διαδρομή να αποτελεί το κομμάτι του δρόμου από τη Μαρώνεια στα σύνορα του Έβρου.

   

  Έτσι το Αρχαίο Θέατρο, η Σύναξη, και άλλα αξιοθέατα της εποχής, θα προβληθούν σε όλο τον κόσμο, ενώ υπάρχουν σκέψεις για ειδική διαδρομή που θα διέρχεται έξω από τη σπηλιά του Κύκλωπα, αλλά και διαδρομή που θα περνά από τα Πετρωτά, καθώς και διαδρομές στην περιοχή κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Ζώνης.

   

  Όπως αναφέρθηκε, η ολοκληρωμένη μελέτη – φάκελος  υποψηφιότητας για τη φιλοξενία και διεξαγωγή του κορυφαίου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC), που θα φιλοξενήσει η χώρα μας από 9-12 Σεπτεμβρίου 2021, μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, όπως ανακοινώθηκε επισήμως την περασμένη Παρασκευή, έχει ήδη υποβληθεί στο Υπουργείο, και παρόλο που αντίστοιχες προτάσεις έχουν υποβληθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με βάση την πόλη της Λαμίας, και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με βάση το Λουτράκι, η Μαρώνεια φαίνεται να έχει το προβάδισμα.

   

  paratiritis-news.gr

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.