Χρονόμετρο

  Το ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ κοντά σας τώρα που #Μένουμε σπίτι

  Δημοσιεύτηκε στις

  Καθώς η δημόσια υγεία βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο και αναλογιζόμενοι τους κινδύνους εξάπλωσης του ιού, αποφασίσαμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας και στην καμπάνια #μένουμε σπίτι, διαθέτοντας το εβδομαδιαίο μας φύλλο της 13ης μαρτίου, ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικά για όλους, στην διεύθυνση http://bit.ly/xronometrom και στο www.xronometro.com

  Η ενημέρωση είναι καίριας σημασίας σε τέτοιες κρίσιμες περιόδους.
  Πιστοί στο όραμα και σκοπό μας για έγκυρη, έγκαιρη ενημέρωση, με αίσθημα ευθύνης, προς το κοινωνικό σύνολο παροτρύνουμε τους αναγνώστες μας να ακολουθήσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τη δική τους και των συνανθρώπων τους, με ιδιαίτερη ευαισθησία προς τις ευπαθείς ομάδες.

  Παράλληλα, με γνώμονα τις τελευταίες εξελίξεις, για τον μήνα του Μαρτίου προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο ενός μήνα, στην καθημερινή μας ηλεκτρονική έκδοση και έκπτωση 50% στην συνδρομή της ηλεκτρονικής μας έκδοσης από 15 στα 7,5 ευρώ τους επόμενους μήνες και για ένα χρόνο.

  Για πληροφορίες, έναρξη δοκιμαστικής περιόδου και αγορά , στείλτε μας mail στην διεύθυνση [email protected] ή μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

  Είμαστε πάντα στη διάθεση σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook είτε στο mail: [email protected]

  Ας παραμείνουμε όλοι ασφαλείς.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.