Χρονόμετρο
header banner

Ξημέρωσε εκατομμύρια το 2014 για 40χρονο συμπολίτη μας – Ο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Σε σύγχρονο «Ελ Ντοράντο» τείνει να εξελιχθεί το πρακτορείο της Σοφίας Τσολακιδου στην οδό Κουντουριώτου 2, από το οποίο διατέθηκε ο πρώτος αριθμός του Κρατικού Λαχείου, που θα αποφέρει στον υπερτυχερό συμπολίτη το ποσό των 3.400.015 ευρώ, μετά την παρακράτηση του φόρου 15% (ο τυχερός αριθμός ήταν ο 13859, στην 26η σειρά).

Το «χρυσό» λαχείο πουλήθηκε από νεαρό πλανόδιο λαχειοπώλη, ο οποίος έδειχνε σε όλους μέσα στην πόλη την φωτοτυπία του τυχερού λαχνού.
Όσο για τον υπερτυχερό στην αυγή του νέου έτους, πρόκειται για επαγγελματία από την πόλη της Καβάλας, περίπου 40 ετών και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Φαίνεται, επίσης, πως η θεά τύχη ήταν απλόχερη μαζί του, καθώς το τελευταίο διάστημα ο εν λόγω συμπολίτης μας αντιμετώπιζε δυσκολίες με την επιχείρησή του.

 

Άλλοι δύο Καβαλιώτες κέρδισαν από 500.000 €

Σε ότι αφορά το πρακτορείο της κ. Τσολακίδου, μάλλον αυτό στα θεμέλιά του πρέπει να έχει φλέβα χρυσού, καθώς αποδεικνύεται ιδιαίτερα γούρικο, μια κι από εκεί πουλήθηκε τον περασμένο Μάιο ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου, που κέρδισε 2.135.000 ευρώ, αλλά και το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο του 2006.

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, απ’ όπου προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό ο νεαρός και στη συνέχεια τον πούλησε, ανέφερε στο «Χ» πως μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ο κάτοχος του πρώτου αριθμού του κρατικού λαχείου, αλλά μόνο δύο Καβαλιώτες που κατέχουν από ένα δελτίο των 500.000 ευρώ (έκαστο). Πρόκειται για άτομα μέσης ηλικίας, επίσης οικογενειάρχες.

 

Δημήτρης Μπουντάς


Δημοσιεύτηκε στις 0

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − eighteen =