Χρονόμετρο

  Τι γίνεται με το γεωθερμικό πεδίο του Ακροποτάμου;

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τώρα που ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος έχει «ανοίξει» το ταμείο και χρηματοδοτεί, από επενδύσεις στους δήμους και τις επιχειρήσεις μέχρι και παροχή ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ σε χιλιάδες επιχειρήσεις, πολλοί στο Δήμο Παγγαίου αναρωτιούνται γιατί δεν είναι το γεωθερμικό πεδίο του Ακροποτάμου στις προτεραιότητες του.

   

  Πληροφορούμαστε λοιπόν, πως ο Μέτιος δεν χρηματοδοτεί τα έργα, για τα οποία  ο Δήμος Παγγαίου έχει καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα και έχει ολοκληρώσει όλες τις μελέτες και μια από αυτές αφορούν το έργο της γεωθερμίας. Αλλά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… αλλά οι πηγές επιμένουν.

   

  Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν, ό,τι η αιτία βρίσκεται στο εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών του 2019. Τιμωρούν δηλαδή τους κατοίκους ενός ολόκληρου Δήμου, επειδή ψήφισαν τον Τοψίδη,  στις εκλογές, υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες τις σχέσεις του Δήμου Παγγαίου με την Περιφέρεια ΑΜΘ.

   

  Για να προλάβω διαψεύσεις, να προσθέσω ότι η καλύτερη διάψευση είναι η χρηματοδότηση του έργου.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.