Χρονόμετρο

  Τι δώρο πρόσφερε ο Γιάννης Παναγιωτίδης στον σεβασμιότατο μητροπολίτη Φ.Ν.Θ. κ. Στέφανο και τον συγκίνησε; Τι σχολίασε όταν το παρέλαβε

  Δημοσιεύτηκε στις

  Χθές έκοψε την πίτα της η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Καβάλας και στην εκδήλωση παρέστη – μεταξύ άλλων  – ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Φ.Ν.Θ. κ. Στέφανος. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας από πέρσι του είχε ετοιμάσει ένα δώρο, αλλά επειδή δεν μπόρεσε να παραστεί στην κοπή της πίτας του 2019, το φύλαξαν για ενα χρόνο και φέτος του το δώρισαν, δια του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Παναγιωτίδη. Το δώρο ήταν μια κασετίνα με ένα παλιό ψαλίδι ράφτη, το οποίο καθαρίστηκε και συντηρήθηκε, με σκοπό να το δωρίσουν στον κ. Στέφανο. Η επιλογή του συγκεκριμένου δώρου έγινε, γιατί οι γονείς του κ. Στέφανου, είχαν στην Θεσσαλονίκη βιοτεχνία που έραβαν φασόν ρούχα, οπότε το παρέλαβε με πολύ χαρά και συγκίνηση γιατί όπως είπε του θύμισε τα παιδικά του χρόνια.

   

  Μάλιστα παραλαμβάνοντας το δώρο ο κ. Στέφανος, είπε στον κ. Παναγιωτίδη μια σοφή κουβέντα που έλεγε ο πατέρας του. Η φράση αυτή ήταν: «Τρείς φορές να μετράς και μια να κόβεις».

   

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΡΑΤΗΣ

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.