Χρονόμετρο

  Θρίλερ με το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στη Θάσο

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Ανθρώπινο κρανίο, χωρίς τον κορμό εντοπίστηκε στο Ραχώνι της Θάσου. Η έρευνα που ξεκίνησε προσπαθεί να εντοπίσει την ταυτότητα του νεκρού και από πού προέρχεται. Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν στην Καβάλα έγκλημα όπου παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε το κρανίο του θύματος γιατί ο δράστης το είχε πετάξει στην θάλασσα.

  Η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει ότι «Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θάσου για τον εντοπισμό ενός ανθρώπινου κρανίου εντός της θάλασσας, στη θαλάσσια περιοχή Ραχωνίου της Θάσου. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή ενός ιδιώτη δύτη εντόπισαν και περισυνέλεξαν το ανθρώπινο κρανίο, το οποίο θα αποσταλεί σε εργαστήριο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας».


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.