Χρονόμετρο

  ΘΑΣΟΣ: Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν.Καβάλας χαιρετίζει και συγχαίρει το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θάσου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας χαιρετίζει και συγχαίρει το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θάσου για την απόφαση να εγκαταστήσει σε 4 παραλίες του νησιού τους αυτόνομους μηχανισμούς πρόσβασης στη θάλασσα(Seatrac).

  Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από τη συνεργασία που αναπτύχθηκε με το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Ν. Καβάλας και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου με σκοπό τη πληρέστερη ενημέρωση όσον αφορά τη δημιουργία αρχικών υποδομών προσβασιμότητας που θα καταστήσουν το νησί της Θάσου φιλικό προς τα άτομα με αναπηρία ,ντόπιους και ξένους που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους σ αυτό.

  Ο Δήμος Θάσου ενημερώθηκε από το σύλλογο ΑμεΑ Ν.Καβάλας πως εκτός από τους αυτόνομους μηχανισμούς (seatrac) στις παραλίες χρειάζονται παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια για δημιουργία οδηγών όδευσης τυφλών στη δημιουργία θέσεων στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ ,ράμπες ΑμεΑ ,WC ΑμεΑ στα καταστήματα του νησιού και προσβάσιμα καταλύματα στα ξενοδοχεία .Η συνεργασία του Δήμου Θάσου με το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Ν. Καβάλας απέδωσε καρπούς γιατί υπάρχουν ευήκοα ώτα και άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τα σημεία των καιρών και τις προκλήσεις που θέλουν τη δημιουργία προϋποθέσεων των ίσων ευκαιριών.

  Συγχαίρουμε τις διοικήσεις των Δήμων εκείνων που δεν μένουν στα λόγια αλλά πράττουν.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.