Χρονόμετρο

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ – Θάσος, Εικοσιφοίνισσα και μπιτς-μπαρ «Πεπόνι» στις τοπ επιλογές της

  Δημοσιεύτηκε στις

  Άρθρο της Ελληνίδας δημοσιογράφου στον κορυφαίο σουηδικό ταξιδιωτικό οδηγό «Vagabond» για τις 15 περιοχές της Ελλάδας που συστήνει να επισκεφθούν οι Σουηδοί, μεταξύ των οποίων και η Καβάλα

   

  Η πόλη της Καβάλας, η Θάσος, το μοναστήρι της Εικοσιφοίνισσας στη Νικήσιανη, αλλά και το μπιτς μπαρ «Πεπόνι» στους Αμμολόφους είναι μέσα στις κορυφαίες προτιμήσεις της Ελληνίδας δημοσιογράφου, Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, η οποία κάνει την καριέρα της στη Σουηδία.

  Η Αλ. Πασχαλίδου με άρθρο της με τίτλο «οι 15 κορυφαίες προτιμήσεις μου από την Ελλάδα» στον κορυφαίο ταξιδιωτικό οδηγό «Vagabond» συστήνει στο αναγνωστικό κοινό τις 15 περιοχές της χώρας μας, οι οποίες της έχουν αφήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις και προτείνει στους Σουηδούς να τις επισκεφθούν κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

  Όπως αναφέρεται στο κείμενο, «στο βουνό Παγγαίο, λίγα χιλιόμετρα από το χωριό Νικήσιανη, βρίσκονται υπέροχες εκκλησίες και κυρίως το μοναστήρι της Εικοσιφοίνισσας. Εδώ μπορείτε να μείνετε και να συνφάγετε δωρεάν με τις μοναχές. Μετά από μια δόση ευλάβειας, μπορείτε να βρεθείτε στο μπιτς-μπαρ “Πεπόνι”, σε μια υπέροχη παραλία στους Αμμολόφους, αλλά και να ανακαλύψτε την όμορφη πόλη της Καβάλας. Μισή ώρα μακριά με το φέρι-μποτ είναι οι όμορφες παραλίες στο νησί της Θάσου. Η Καβάλα είναι εύκολα προσβάσιμη, καθώς υπάρχουν πτήσεις τσάρτερ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αδιάλειπτα από αρκετές χώρες της Σκανδιναβίας».

   

   

  Εξαιρετική (και ανέξοδη) διαφήμιση για την περιοχή

   

  Οι αναλυτικές ταξιδιωτικές οδηγίες της Αλ. Πασχαλίδου για 15 περιοχές της χώρας μας μόνο τυχαία δεν μπορεί να περάσουν, καθώς η Ελληνίδα δημοσιογράφος τυγχάνει θερμής αποδοχής από τους Σουηδούς, κάνοντας μια πολύ καλή διαφήμιση και μάλιστα ανέξοδη για την περιοχή μας.

  Ειδικότερα δε, η αναφορά της στο «Πεπόνι» αποδεικνύει ότι οι επιχειρήσεις της περιοχής μας είναι ιδιαιτέρως υψηλού επιπέδου, ώστε να αναγκάσουν την κοσμοπολίτισσα Ελληνίδα δημοσιογράφο να μιλήσει με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για ένα από τα πιο διάσημα μπιτς-μπαρ της Βορείου Ελλάδος.

  Εκτός από την Καβάλα, η Αλ. Πασχαλίδου στο άρθρο της κάνει ειδική μνεία

  1) Στην Ταβέρνα «Το Δίπορτο» στην Αθήνα

  2) Στο ρεστοράν Ιθάκη, στον Λαιμό Βουλιαγμένης

  3) Στο ξενοδοχείο «Δανάη» στη Νικήτη Χαλκιδικής

  4) Στο Ναύπλιο

  5) Στους Δελφούς

  6) Στο Πήλιο

  7) Στην παραλία της Πρέβελης της Κρήτης

  8) Στο σκοπευτήριο της Καισαριανής, στην Αθήνα

  9) Το Γλυκυπωλείο «Σερμπετόσπιτο της Νάνσι», στου Ψυρρή

  10) Το νησί της Ύδρας

  11) Η Καβάλα

  12) Η Σαντορίνη

  13) Η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς στη Μεσσηνία

  14) Η Μύκονος

  15) Το νησί της Ικαρίας

  pasxalidou


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.