Χρονόμετρο

  ΘΑΣΟΣ: Ευχαριστίες προς επιχειρήσεις για την χρηματοδότηση της αγοράς μοριακών tests SARS COV19

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Θάσου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και την εκτίμησή του για την άμεση ανταπόκριση και τη σημαντική δωρεά , στην ανάγκη για χρηματοδότηση του Κέντρου Υγείας Θάσου στην δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε λόγω Covid – 19. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις δωρεές, είναι 13.850,00 ευρώ και διατέθηκε για την αγορά μοριακών tests SARS COV19 για το εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Θάσου καθώς και για αναπνευστήρα μηχανικής υποστήριξης αναπνοής, υλικό απαραίτητο για την διασφάλιση υγειονομικής θωράκισης του νησιού και της αίσθησης ασφάλειας προς τους επισκέπτες και τον τοπικό πληθυσμό.
  Η στήριξη των συμπολιτών μας, δείχνει εκτίμηση, στο έργο του ΟΤΠΑΘ, να διατηρήσει η Θάσος τον χαρακτήρα του ασφαλούς τουριστικού προορισμού και συμβάλλει σημαντικά στην ενδυνάμωση του εξοπλισμού του ΚΥΘ.
  Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους:

  Πίτσα Γεώργιο
  Ξενοδοχεία ΚΟΘΑΛΗ Α.Ε.
  Ξώγνο Μιχάλη &Holger Demberk
  Λατσούρη Κωνσταντίνο
  Γκάγκο Αλέξανδρο
  Παπαζιάκα Γεώργιο
  Βογιατζή Γεώργιο
  Σουρίνη Ιωάννη
  Καψογιώργη Ιωάννη

  Με εκτίμηση

  Ο Πρόεδρος του ΟΤΠΑΘ &Πρόεδρος της
  Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου

   

  Πάρις Παρασχούδης Εντεταλμένος Σύμβουλος Δήμου Θάσου για τονΤουρισμό &Αντιπρόεδρος ΟΤΠΑΘ

   

  Γκάγκος Αλέξανδρος


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.