Χρονόμετρο

  ΘΑΣΟΣ: Τράκαραν κλεμμένο αυτόκίνητο, το παράτησαν, πήραν 500 ευρώ αλλά τους έπιασαν

  Δημοσιεύτηκε στις
  Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 υπηκόων Αλβανίας
   
  Συνελήφθη ένας από τους δράστες

   

  Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε, την 2/3-9-2017, στη Θάσο.

   

  Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 22 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Συνελήφθη χθες (4-9-2017) το απόγευμα, στη Θάσο, από τους παραπάνω αστυνομικούς ο 19χρονος δράστης.

   

  Αναλυτικότερα, την 2/3-9-2017 οι δράστες αρχικά αφαίρεσαν από οικισμό στη Θάσο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια το εγκατέλειψαν, σε επαρχιακή οδό του νησιού, μετά από πρόσκρουση σε δέντρο. Ακολούθως, κατά τη διαφυγή τους από το σημείο του τροχαίου, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του οχήματος το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

   

  Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες, ενώ στο πλαίσιο σχετικών αναζητήσεων, εντοπίστηκε ο ένας από αυτούς και συνελήφθη.

   

  Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου Καβάλας.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.