Χρονόμετρο

  Εξιχνίαση 2 διαρρήξεων στη Θάσο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 21χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές 

   

  Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου Καβάλας, δύο διαρρήξεις, που διαπράχθηκαν, την 5 και 8-8-2014, σε οικία και ιατρείο της Θάσου. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 21χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

   

  Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο δράστης διέρρηξε μία οικία και ένα ιατρείο στη Θάσο, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα ηχείο και δύο κινητά τηλέφωνα.     Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν οι παραπάνω υπολογιστές, το ηχείο και 1 κινητό τηλέφωνο, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

   

  Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου για τυχόν εμπλοκή του 21χρονου σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.