Χρονόμετρο

  Θα τον πάνε… τρέχοντας!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η άσκηση της πολιτικής στις μέρας μας, έχει γίνει δύσκολη υπόθεση και ότι είναι ψεύτικο γρήγορα αποκαλύπτεται και πέφτουν οι μάσκες. Έτσι όσο και αν προσπάθησε ο Χρήστος Μέτιος να δημιουργήσει μια δήθεν πλειοψηφία, με τον ΠΡΟΘΥΜΟ Κωστή Σιμιτσή, τον εκλεκτό του Καμμένου, Ανδρέα Καραγιώργη και τους αμετανόητους της  Χρυσής Αυγής, δεν του βγαίνει το παιχνίδι. Και δεν του βγαίνει, γιατί έχει απέναντί του μια σοβαρή αντιπολίτευσης που ξέρει και από πολιτική και από διαδικασίες, οπότε βλέπουμε μέχρι το τέλος της θητείας του να πηγαίνει… τρέχοντας, να μην τον αφήσουν να πάρει ανάσα, ούτε να ξαποστάσει μια στιγμή. Εμ, τα ήθελε και τα έπαθε, ίσως και να του αρέσει όμως, οπότε αφού δεν μπορεί να το αποφύγει, ας το απολαύσει!!! Το κέρδος θα είναι ότι θα γίνει δρομέας… μεγάλος αποστάσεων!!!

   

  Έτσι είναι όμως οι πονηριές δεν περνάνε πια, αλλά ποιος να του το εξηγήσει; Οι συνεργάτες που πήγαν μαζί του για τις καρέκλες;


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.