Χρονόμετρο

  Θ. Μουριάδης: Υποσχέθηκε αλλαγή τακτικής για τα ευρωπαϊκά προγράμματα (βιντεο με τις δηλώσεις)

  Δημοσιεύτηκε στις

  Διατεθειμένος να αλλάξει τακτική και να υπάρχει επαρκής ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας όταν εισάγονται σοβαρά θέματα, όπως αυτά των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, αλλά συγχρόνως και επικριτικός για παλαιοκομματικές λογικές που απαξιώνουν τον επιστημονικό λόγο, εμφανίστηκε  το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, τονίζοντας ότι «δική μου φιλοδοξία δεν είναι να γίνω επαγγελματίας πολιτικός και ούτε είχα σκοπό να γίνω δήμαρχος, αλλά εκείνο που θέλω είναι να προσφέρω στην Καβάλα». Τέλος ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα για τις παρεμβάσεις στην Παναγία, θα υποβληθεί για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ. Σε γενικές γραμμές ο δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης επέκρινε τις παρατάξεις που είπαν το ΟΧΙ, παραδέχθηκε τα δικά του λάθη, και υπογράμμισε ότι “εξέραγει” από οργή για τις άδικες κατηγορίες που ακούστηκαν,

   

  Σε ερώτηση του «Χ» ότι δηλαδή μέσα σε ένα μήνα υπήρξαν συγκρούσεις σε τρία σοβαρά θέματα, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, όπως  αυτό της ΔΕΥΑΚ, των δημοτικών τελών και του προγράμματος στην  Παναγία, απάντησε ότι «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, θέλω να πιστεύω όχι, αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα τόσο για μένα όσο και για την αντιπολίτευση, όλοι πήραμε το μάθημά μας».

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.