Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Στο «Ανθή Καραγιάννη», αλλά υπό προϋποθέσεις ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΚ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Θετικός ο δήμος Καβάλας να παραχωρήσει στην Ένωση το γήπεδο για τον τελικό Νέστος-ΑΕ Καβάλας, όμως περιμένει το «ΟΚ» από την Επιτροπή Αδειοδότησης

   

  Στο «Ανθή Καραγιάννη» θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης και της Α.Ε. Καβάλας στις 18 Φεβρουαρίου, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά».

  Ποιο είναι αυτό; Να έχει λάβει ο δήμος Καβάλας την έγκριση από την Επιτροπή Αδειοδότησης γηπεδικών εγκαταστάσεων για την καταλληλότητα του δημοτικού σταδίου, η οποία λήγει στις 8 Φεβρουαρίου.

  Η σχετική επιτροπή θα πραγματοποιήσει αυτοψία στον χώρο την επόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι από το «Ανθή Καραγιάννη» απουσίαζε η πυρασφάλεια, που είναι βασική προϋπόθεση για την αδειοδότηση μιας τέτοιας αθλητικής εγκατάστασης. Όπως ανέφερε στο «Χ» ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, «πρόθεση του δήμου Καβάλας είναι να παραχωρήσει στην Ένωση το “Ανθή Καραγιάννη”. Μίλησα, μάλιστα, πριν από λίγες μέρες με τον πρόεδρο Μπάμπη Ευσταθιάδη, στον οποίο ανέφερε το ζήτημα που υπάρχει με τους αγωνιστικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Η παράταση που έχει δώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για όλα τα γήπεδα της χώρας ισχύει έως τις 8/2. Η αρμόδια επιτροπή ελέγχων θα περάσει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας ή τη Δευτέρα από το Βερούλειο κι ακολουθεί η επιθεώρηση στο “Ανθή Καραγιάννη”. Εγώ οργανώνω τον σχεδιασμό για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά τη μελέτη για την πυρασφάλεια, που εκκρεμεί από το 2009 και τις εργασίες τις ολοκληρώνει η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου. Έχω τη διαβεβαίωση του αντιδημάρχου Φ. Φιλιππίδη ότι αυτή θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες κι επομένως θα αδειοδοτηθεί το δημοτικό στάδιο, όπως και το Βερούλειο, ενώ σειρά θα πάρουν και πέντε γήπεδα στη δημοτική ενότητα Φιλίππων. Αν, ωστόσο, δεν έρθει η αδειοδότηση για το “Ανθή Καραγιάννη”, τότε αυτό θα κλείσει. Εκτός κι αν η νέα παράταση που ζήτησε η Κ.Ε.Δ.Ε. για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις όλης της χώρας μέχρι το τέλος της σεζόν, λάβει την έγκριση της νέας κυβέρνησης».

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.