Χρονόμετρο

  Στην Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας Δραμινός πρόεδρος

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μόνο 15 ψήφους έλαβε στην χθεσινοβραδινή ψηφοφορία η υποψηφιότητα του Λάζαρου Βασιλειάδη, ενώ το δραμικό μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Κυριαζίδης έλαβε 24 ψήφους και από χθες είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ. Ωστόσο δεν ήταν οι μοναδικές υποψηφιότητες, καθώς υπήρξε και αυτή της Αλεξάνδρας Τσανάκα από την πλευρά της παράταξης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ που έλαβε μόνο 4 ψήφους, ενώ εκτιμήσεις θέλουν ψήφους ατόμων που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πριμοδότησαν την υποψηφιότητα του κ. Κυριαζίδη. Στην καταμέτρηση επίσης βρέθηκε και 1 λευκή ψήφος.

  Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν ήταν απρόσμενο καθώς από μέρες είχαν ξεκινήσει οι διεργασίες για να τελειώσει η παρουσία του κ. Βασιλειάδη στην θέση του προέδρου. Απών ήταν επίσης ένα μέλος της παράταξης Βασιλειάδη εξαιτίας του γεγονότος ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και για το λόγω αυτό από τον απερχόμενο πρόεδρο κατατέθηκε και αίτημα αναβολής της συνεδρίασης για την συγκρότησης σε σώμα της Δ.Ε., το οποίο δεν έγινε αποδεκτό.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.