Χρονόμετρο

  Τα γυρίζει η Δήμητρα Τσανάκα για το θέμα της όδευσης του ΤΑΡ;

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ενώ το πρωί με τις δηλώσεις της η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα άφησε να εννοηθεί  ότι το θέμα της του όδευσης του ΤΑΡ έχει λήξη και απόδειξη είναι ότι δεν διέψευσε τον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Σταθάκη που δήλωσε ότι «παράλληλα με την υπογραφή του πλαισίου συμφωνίας για τα έργα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ στην περιοχή των Φιλίππων» σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι επισημαίνει ότι «Συζητήσαμε και το ζήτημα της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ και ο Δήμος εξακολουθεί να είναι στο πλευρό αυτών που διεκδικούν την αλλαγή της και είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να σταθεί στο πλευρό τους, ακόμη κι αν θα επρόκειτο για έναν μόνο κάτοικο της περιοχής μας. Ξεκαθάρισε, πως η χρηματοδότηση των έργων αυτών από τον ΤΑΡ και από το Υπουργείο, δεν συνδέεται με τη συνέχιση της νομικής διαδικασίας που είναι σε εξέλιξη στο ΣτΕ, και ευχόμαστε, είπε η Δήμαρχος, η απόφαση που αναμένεται για την όδευση, να δικαιώσει τον Δήμο και όχι τον ΤΑΡ και το Υπουργείο».

   

  Ποιανού οι δηλώσεις είναι ακριβείς; Του κ. Σταθάκη που δηλώνει ότι με την υπογραφή της συμφωνίας θα ξεκινήσουν τα έργα της όδευσης ή της κ. Τσανάκα που δηλώνει ότι δεν υπάρχει συμφωνία;


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.