Χρονόμετρο

  ΤΑΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ: Το δημόσιο ψέμα και η μισή συγνώμη του κ. Μουριάδη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Χθες, στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας, ο Δήμαρχος είπε ψέματα ότι ενημέρωσε όλους τους βουλευτές του νομού για συγκεκριμένο θέμα.

  Αφού πιέστηκε από την αντιπολίτευση, ανακάλεσε και είπε ότι δεν με ενημέρωσε. Το ίδιο κατήγγειλε ο Μάκης Παπαδόπουλος για τον Γιάννη Πασχαλίδη, ο οποίος αρνείται ότι ενημερώθηκε.

  Μάλιστα ο Δήμαρχος ζήτησε και συγνώμη ( μόνο σε μένα, όχι στον Πασχαλίδη) !!!!

  Την συγνώμη του Δημάρχου Καβάλας για το ότι ξέχασε να με ενημερώσει για την τροπολογία που ετοίμασε εδώ και μέρες για τις εργαζόμενες στο Βοήθεια στο Σπίτι, αθετώντας την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και την υπόσχεση του, την δέχομαι, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση και τάση «συνεργασίας» και ενημέρωσης μόνο στον κ. Λαζαρίδη.

  Αφού την είπε δημόσια όμως θα πρέπει στο μέλλον να φροντίσει να κρατάει ίσες αποστάσεις από τους βουλευτές… ειδικά ως προοδευτικός δήμαρχος που θέλει να τιμάει τους πολίτες που τον ψήφισαν και τον έκαναν δήμαρχο ….

  Και τέλος, κύριε Δήμαρχε, επειδή είπατε ότι θα συνεργαστείτε και με τον διάολο αν χρειαστεί, « με τον διάολο δεν συνεργαζόμαστε ποτέ» για οποιονδήποτε λόγο …γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και ενίοτε ζητάει ανταλλάγματα.

  Σε κάθε περίπτωση ο θεσμικός μου ρόλος είναι γνωστός στον δήμαρχο Καβάλας και ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να ενημερώνει τους βουλευτές για τα θέματα του Δήμου, τα οποία αφορούν την κεντρική διοίκηση. Αφού όμως ο Δήμαρχος δήλωσε ότι πρέπει να ασχολούμαι, χωρίς να με καλεί , για τα δημοτικά θέματα, του υπόσχομαι ότι από εδώ και πέρα θα το κάνω.

  Υ.Γ Όταν λες συγνώμη για κάτι δεν υπάρχουν «αλλά»… Συγχωρεμένος λοιπόν και επιφυλάσσομαι για το μέλλον.

  Τάνια Ελευθεριάδου

  Βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.