Χρονόμετρο

  Επιτυχίες της Χρυσούπολης στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

  Δημοσιεύτηκε στις

  ΜΕ  ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η  ΜΙΓΓΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΙ Ο  ΤΖΕΜΕΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ Η  ΜΟΣΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑ  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΤΟΥ ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ  ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  Β.ΕΛΛΑΔΑΣ.

   

  Από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 μέχρι  & Κυριακή 21 Ιανουαρίου  ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  Β.ΕΛΛΑΔΑΣ.

  στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου , υπο την αιγίδα της Ε.Τ.Α.Β.Ε  .

  Ο ΑΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ συμμετείχε με 5 αθλητές στις κατηγορίες παίδων –κορασίδων  και Εφήβων-Νεανίδων   συνοδεία των προπονητών Ι.Θεοδώρου και Κατικιώτη Μ. ως εξής :

  ΝΕΑΝΙΔΕΣ

  • ΜΙΓΓΟΥ Νικολέτα κατάκτηση χρυσού μεταλλίου
  • ΜΟΣΧΟΥ Μαρίνα κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου

  ΠΑΙΔΕΣ

  • ΤΖΕΜΕΤΖΗΣ Γεώργιος κατάκτηση χρυσού μεταλλίου
  • ΜΠΙΝΤΑΝΑΚΗΣ Στέφανος 5η θέση
  • ΖΩΤΟΣ Πρόδρομος συμμετοχή

   

   

  Δηλώσεις του προπονητή Ι.Θεοδώρου

  Καταρχήν θέλω να συγχαρώ  όλους τους αθλητές μας  για τις διακρίσεις τους  και την συμμετοχή   και καθένας πιστεύω ότι προσπάθησε να δώσει το καλύτερο άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο , κάθε αγώνας είναι και μια εμπειρία είτε κερδίζεις είτε χάνεις πάντα είσαι νικητής , αρκεί να βρίσκεσαι εκεί να αγωνιστείς και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς  .

  Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές  που διακρίθηκαν και που συμμετείχαν  και εύχεται καλή συνέχεια.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.