Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ : Δώδεκα μετάλλια στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Νέας Ζίχνης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σε ακόμα ένα Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων βρέθηκαν οι αθλητές του ΑΣ Τάε Κβον Ντο Καβάλας, αυτή τη φορά στη Νέα Ζίχνη Σερρών.

  Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχαν 15 αθλητές εκ των οποίων το εντυπωσιακό είναι ότι οι 12 από αυτούς κατέκτησαν μετάλλια και ανέβηκαν στο βάθρο. Ήταν ακόμη μία πολύ σημαντική εμπειρία για τους αθλητές του καβαλιώτικου συλλόγου.

  Εξίσου εντυπωσιακό γεγονός αποτελεί το ότι ο ΑΣ Τάε Κβον Ντο Καβάλας κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε 40 συλλόγους, που έλαβαν μέρος στους αγώνες της Νέας Ζίχνης, σε σύνολο 700 αθλητών.

  Τα μετάλλια που ΑΣ Τάε Κβον Ντο Καβάλας κατάκτησαν οι εξής αθλητές:

  Χρυσά μετάλλια: Έλενα Λουτσίδου, Μιχάλης Πατέρας, Μαρία Λαζάρου.

  Ασημένια μετάλλια: Μάριος Μωραΐτης.

  Χάλκινα μετάλλια: Παναγιώτης Αγγής, Χριστίνα Αρσενούδη, Κωνσταντίνος Βουζίκης, Νικολέτα Θεοδοσιάδου, Άννα Ιωαννίδου, Άγγελος Καλογερόπουλος, Θεόδωρος Καρακίτης, Χρυσάφης Κοκκινίδης.

  Σε όλους αυτούς τους αθλητές του ΑΣ Τάε Κβον Ντο Καβάλας, αλλά και σε όλους τους αθλητές του καβαλιώτικου συλλόγου, που έλαβαν μέρος στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το αγωνιστικό πνεύμα που έδειξαν και το ήθος τους.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.