Χρονόμετρο

  ΝΔ: Ιδού η Βενεζουέλα του κ. Τσίπρα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν την Ελλάδα, Βενεζουέλα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

   

  «Σήμερα η χώρα πρότυπο του κ. Τσίπρα, η Βενεζουέλα, έβαλε το στρατό να φρουρεί τα σούπερ μάρκετ και τα παντοπωλεία.

  Ευχόμαστε να μην είναι εικόνες από το μέλλον, αν επικρατήσουν οι ιδέες  του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας εφαρμόσει όσα μόνον σήμερα είπαν τα στελέχη του π.χ. ο κ. Τόλιος για “εκβιασμούς και στάση πληρωμών”, ο κ. Λαπαβίτσας για “έκρηξη και ρήξη του Σύριζα με την Ε.Ε.” και ο κ. Βαρεμένος για “άμεση έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ”.

  Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του ονειρεύεται να κάνει τη χώρα Βενεζουέλα, δηλώνοντας ότι  “Η Βενεζουέλα αποτελεί ένα μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να αφήσουμε πίσω το καπιταλιστικό μοντέλο που κυριαρχεί σήμερα στην Ευρώπη. Ο Ούγκο Τσάβες πέτυχε σημαντικά πράγματα για τη χώρα του με ειρηνικό τρόπο. Προχώρησε στην εθνικοποίηση των φυσικών παραγωγικών πόρων. Και το έκανε ενώ δεχόταν διαρκώς επιθέσεις από το μεγάλο κεφάλαιο.

   

  (Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο λατινοαμερικάνικο κανάλι Telesur)».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.