Χρονόμετρο

  Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτος ο Ταστσόγλου, δεύτερη η Μιρλή, αλλά κερδισμένη η Τσανάκα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Επανέρχεται το θέμα Σάββα Εμινίδη

   

   

  Δεν άλλαξε κάτι δραματικά από την επαναληπτική ψηφοφορία στην Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Νέστου, με τον Γιάννη Ταστσόγλου να είναι αυτός που πρώτευσε εκ νέου και την Αναστασία Μιρλή να έρχεται δεύτερη.

  Ωστόσο, με βάση αυτά τα αποτελέσματα, που έρχονται να αθροιστούν σε αυτά επί της συνολικής διαδικασίας που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή (2/1), όπου πήραν μέλος τα μέλη της Νομαρχιακής οργάνωσης, η Αλεξάνδρα Τσανάκα προπορεύεται έναντι της κ. Μιρλή.

  Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή, ώστε να αποστείλει τις τελικές προτάσεις της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η οποία και θα ανακοινώσει αύριο τη σύνθεση των ψηφοδελτίων.

  Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν πριν λίγο γνωστές, ο Σάββας Εμινίδης φέρεται να συγκεντρώνει την προτίμηση του αρχηγού του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα προτείνει την είσοδό του στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας. Το τι θα σημάνει αυτό για την τοπική οργάνωση, υπάρχουν ήδη οι δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μας έχουν προετοιμάσει…

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.